Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Natteweg in Venlo 5914 PH

Natteweg

5914 PH Venlo
Vraagprijs € 298.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op de Natteweg in Venlo is deze ruime bouwkavel van maar liefst 3.550 m² groot gelegen. U heeft de mogelijkheid de regie zelf in eigen handen te houden en naar uw specifieke wensen uw woning zelf te bouwen. Daarnaast is er ook al een compleet bouwplan beschikbaar. Aan u de keus !!

Heerlijk wonen nabij het groen terwijl u slechts op korte afstand van het centrum van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op de Natteweg in Venlo is deze ruime bouwkavel van maar liefst 3.550 m² groot gelegen. U heeft de mogelijkheid de regie zelf in eigen handen te houden en naar uw specifieke wensen uw woning zelf te bouwen. Daarnaast is er ook al een compleet bouwplan beschikbaar. Aan u de keus !!

Heerlijk wonen nabij het groen terwijl u slechts op korte afstand van het centrum van Venlo bent. Tevens is het sportpark ‘Vrijenbroek’ op korte afstand gelegen waar u uw vrije tijd sportief kunt doorbrengen. Als uitvalsbasis is de locatie eveneens zeer geschikt om te wonen, werken en te recreëren, aangezien de toe en afrit naar de A73 en A74 op korte afstand gelegen is. Steden zoals Roermond, Maastricht of Eindhoven zijn gemakkelijk bereikbaar net zoals het Duitse Ruhrgebied.

Het perceel is thans geheel omheind en in gebruik als dierenweide. Aan de achterzijde ligt een grote vijver en schuur. De schuur annex dierenverblijf behoort tot het perceel.


De mogelijkheden zijn als volgt:

Er is een mogelijkheid om vrij te bouwen, echter kan er ook gekozen worden voor een bestaand bouwplan waarvan reeds de vergunning verleend is. Bij beide opties heeft u alle vrijheid wat betreft de afwerking en materiaalgebruik, mits dit past binnen de regelgeving (bestemmingsplan en verleende omgevingsvergunning).


Belangrijkste bouweisen volgens het bestemmingsplan en omgevingsvergunning:

Bouwvlak:
- Voorgrens bouwvlak 10 meter gemeten vanuit voorzijde perceelsgrens;
- Achtergrens bouwvlak 45 meter gemeten vanuit voorzijde perceelsgrens.

Bouwvlak hoofdgebouw:
- Voorgevel rooilijn: 10 meter gemeten vanuit voorzijde perceelsgrens;
- Achtergevel rooilijn: 25 meter gemeten vanuit voorzijde perceelsgrens.

Kenmerken hoofdgebouw:
- Volume: maximaal 900 m³;
- Voorgevelbreedte: maximaal 9 meter;
- Goothoogte: maximaal 6 meter;
- Nokhoogte: maximaal 10,50 meter;
- Kap: verplicht;
- Dakhelling: 30-50 graden;
- Nokrichting: loodrecht op de ontsluitingsweg.

Aan- en bijgebouwen:
- Aan en bijgebouwen dienen minimaal 5 meter uit de voorzijde van het hoofdgebouw te worden geplaatst.
- Bijgebouwen in het bouwvlak hoofdgebouw dienen minimaal een afstand van 6 meter uit het hoofdgebouw en eventuele aan- en uitbouwen te worden geplaatst;
- De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen mag 100 m² bedragen;
- Goothoogte maximaal 4 meter;
- Nokhoogte maximaal 6,5 meter;
- Kap: verplicht;
- Dakhelling: 30-50 graden, mansardekap afwijking toegestaan.

Aan het hoofdgebouw mogen erkers, luifels en dergelijke worden aangebouwd met een diepte van maximaal 1,5 meter, een oppervlakte van maximaal 6 m² en een hoogte van maximaal 0,25 meter boven de vloer van de eerste verdieping.

Het huidige bouwplan:

Het huidige bouwplan, waarvoor reeds door gemeente Venlo een vergunning is afgegeven, betreft een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van circa 176 m² (exclusief de vrijstaande garage à 25 m²). Na realisatie van de woning is de achtertuin circa 75 meter diep en circa 30 meter breed.

De woning is als volgt ingedeeld:
Ruime ontvangsthal met garderobe, toiletruimte en meterkast. Royale woonkamer met halfopen keuken welke samen ruim 57 m² groot zijn. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, met witgoedaansluitingen en loopdeur naar de tuin.
Via de hal is tevens een slaapkamer met badkamer te bereiken waardoor deze woning de mogelijkheid biedt tot levensloopbestendig wonen. De badkamer kan afgewerkt worden met een wastafel, toilet en bad met douche.
Op de verdieping bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers (circa 30 en 24 m² groot) die middels de overloop te betreden zijn. Op deze verdieping mag een grote badkamer niet ontbreken (circa 11 m²) en kan worden afgewerkt met verscheidene mogelijkheden. De cv- ruimte van ca. 9 m² kan tevens gebruikt worden als bergruimte.

Het bestaande bouwplan kan desgewenst ook aangepast worden aan de specifieke wensen van de kopers, we brengen u hiervoor graag in contact met de architect die de woning ontworpen heeft.


Heeft u interesse in deze bouwkavel en wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor voor de verdere mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 298.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 3550 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen over deze woning kunt u uw gegevens via onderstaande formulier aan ons doorsturen.
Wij streven er naar om op werkdagen regelmatig onze e-mail te bekijken en binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.