default-header
HomeOver onsBedrijfsonroerend goed

Bedrijfsonroerend goed

De vertrouwde specialist in bedrijf!

In jouw eigen bedrijf ben jij degene die doet waar je goed in bent: ondernemen! Intermakelaars is niet alleen de vertrouwde specialist in huis, maar ook de vertrouwde specialist in bedrijfsmatig vastgoed!

Klik hier voor ons bedrijfsaanbod

Verkoop of verhuur

Als ondernemer heb jij het vaak al druk genoeg, je bedrijfspand verkopen of verhuren is niet zomaar iets. We helpen je er graag bij. We plannen graag een vrijblijvend verkoop- of verhuurgesprek in met onze gecertificeerde bedrijfsmakelaar. Ons netwerk in Noord Limburg is groot, waardoor we vaak al snel een geschikte huurder of koper vinden voor jouw bedrijfspand. Ook online beschikken we over een groot netwerk en werken samen met grote landelijke websites als fundainbusiness.nl en realnext.nl

Aankoop of aanhuur

Als ondernemer ben jij in de meeste gevallen ook degene die bezig is met het bedrijfsproces, er moet geld worden verdiend. Maar is je huidige bedrijfspand eigenlijk wel optimaal voor jouw bedrijf en past je bedrijfspand over een aantal jaren nog steeds bij je onderneming?

Onze bedrijfsmakelaar helpt je hier bij. Wij inventariseren samen welk pand en op welke locatie het meest geschikt is voor je, waarbij rekening gehouden wordt met een eventuele uitbreiding/groei of krimp van je onderneming en dus je huisvesting.

Taxaties

Wij taxeren commercieel onroerend goed, winkels, bedrijfspanden, kantoren. Wij werken hierbij volgens de Internationale taxatiestandaarden (IVS) en de Europese taxatiestandaarden (EVS). Onze BOG-gecertificeerde bedrijfstaxateur is ingeschreven in het het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dat is de garantie voor jou als opdrachtgever dat je een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT).

Indien je dus voor je accountant, de belastingdienst of de bank een taxatierapport nodig hebt wat is opgesteld conform het meest recente model voor commercieel vastgoed, neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.

Onze bedrijfsmakelaar is de vertrouwde specialist in bedrijf!

Contact opnemen
Bedrijfsonroerend goed
Bedrijfsonroerend goed
Bedrijfsonroerend goed
Bedrijfsonroerend goed
Bedrijfsonroerend goed
Bedrijfsonroerend goed