default-header
HomeOver onsHypotheken

Hypotheken

Een goed en lokaal hypotheekadvies!

InterMakelaars is de vertrouwde specialist in huis en bedrijf! In jouw hypotheek zijn we met nadruk geen specialist. Juist op het gebied van hypotheken is een onafhankelijk advies belangrijk.

InterMakelaars heeft er bewust voor gekozen om volledig onafhankelijk te kunnen zijn, zelf geen hypotheekadvies aan te bieden. In onze ogen kan een makelaar die ook hypotheekadvies in huis heeft, niet onafhankelijk optreden tussen koper en verkoper. Hij heeft er immers belang bij dat de koper zijn hypotheek bij zijn kantoor afsluit, of je als verkoper dan nog de beste prijs voor je woning krijgt is de vraag. Als consument ben jij beter af bij een onafhankelijke makelaar en bij een onafhankelijke hypotheekadviseur en of bank.
Vragen waar je waarschijnlijk wel meezit bij de aankoop van je woning:

  • Wat is het maximale bedrag dat je kunt lenen?
  • Misschien heb je overwaarde in je huidige woning of eigen geld?
  • Kun je het beste een hypotheek afsluiten met een korte of een lange rentevaste periode?

Allemaal vragen die belangrijk zijn vóórdat je op zoek gaat naar een nieuwe woning. Ook als je momenteel al een hypotheek hebt lopen is het raadzaam om hypotheek advies in te winnen. InterMakelaars werkt in het gehele werkgebied met een aantal onafhankelijk hypotheekadviseurs samen, wij brengen je graag met een lokale specialist in contact.

Contact opnemen