Berkter Hei ong

5928 RR Venlo
€ 199.000,- k.k.
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar
  • Inhoud 0 m3
  • Slaapkamers
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

In het buitengebied van Venlo aan een doodlopende weg liggen deze 2 zeer royale bouwkavels van resp. circa 2.012 en 2.866 m². De kavels zijn landelijk gelegen en geschikt om naar eigen wens uw droomwoning te realiseren.

De kavels liggen in een landelijk gebied aan de rand van het Parc Zaarderheiken met de op- en afritten van zowel de snelweg A73 als A67 op korte afstand. Steden zoals Roermond, Maastricht, Nijmegen of Eindhoven zijn gemakkelijk bereikbaar net zoals het Duitse Ruhrgebied.
Parc Zaarderheiken is een uniek natuurgebied welk grenst aan bedrijventerrein Tradeport Noord. Zo vormt het landschapspark een groene oase van rust en onthaasting naast de bedrijventerreinen. Parc Zaarderheiken loopt helemaal door tot en met het voormalige Floriade terrein. Voor meer informatie over dit hele gebied, zie greenportvenlo.nl
De percelen dienen nog door het kadaster ingemeten te worden. De bestemming is wonen en de kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning.

Achter de kavels is/wordt een houtwal aangelegd, deze zal zorgen voor een goede en natuurlijke afscheiden van de bebouwing aan de achterzijde. Deze houtwal ligt op een groenstrook (bestemming groen) achter de kavels en zal worden onderhouden door een overheidsinstantie.
Het gebied achter de houtwal zal worden ingericht voor tijdelijke huisvestiging. Deze ontwikkeling is geheel gericht op de Venrayseweg om de privacy van de kavels zo veel mogelijk te waarborgen.

De (bebouwings)mogelijkheden zijn als volgt:
Er is een mogelijkheid om vrij te bouwen mits dit past binnen de bestemmingsplan regels vanuit de gemeente Venlo. De kavels worden in de huidige staat opgeleverd en de koper dient nog zelf zorg te dragen voor zijn eigen ontwerp en daarmee gepaard gaande bouwvergunning en kosten.

De belangrijkste bouweisen (hoofdgebouw) zijn:
– de inhoud van het hoofdgebouw mag maximaal 900 m³ bedragen (excl. eventuele kelder);
– de afstand tot de perceelsgrenzen moet ten minste 5 meter bedragen;
– per bouwperceel is één woning toegestaan;
– de goothoogte van het hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 5,5 meter;
– de maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter;
– de voorgevel van de woning moet in of evenwijdig aan de naar de weg gekeerde bouwgrens worden gebouwd.

Bijbehorende bouwwerken mogen uitsluitend worden gebouwd op een afstand tot de perceelsgrens van tenminste 5 meter en dienen op minimaal 1 meter achter de voorgevel van het hoofdgebouw te worden opgericht. Het gezamenlijk bebouwingsoppervlakte van bijbehorende bouwwerken bedraagt maximaal 100 m².
De goot- en bouwhoogte van bijbehorende bouwwerken mag maximaal 3,3 meter respectievelijk 6 meter bedragen.

De bestemmingsplanregels ten aanzien van de bestemming “wonen” kunt u op vragen bij de gemeente en/of ons kantoor.

Verkoopprijzen:
Kavel 1: € 199.000,- k.k.
Kavel 2: € 229.000,- k.k.

Overige zaken:
– De kosten voor de inrit (maximaal 4 meter) zijn voor rekening van verkoper (de huidige inritten zijn tijdelijk, uiteindelijke situering in overleg door koper en met de gemeente). De inrit mag tot 6 meter breed worden.
De groenstrook voor de kavels is aangemerkt als waardevolle houtopstand waarvan de begroeiing is uitgedund, de bomen dienen zoveel mogelijk gehandhaafd te blijven.
– Er is geen mogelijkheid tot uitbreiding van de kavels. De omliggende groenzone is niet beschikbaar voor verkoop.
– De kavels worden in de huidige en bouwrijpe staat opgeleverd dit houdt in dat: het bestemmingsplan is vastgesteld en onherroepelijk is, de nutsvoorzieningen voor water, elektra en riolering in de straat liggen (koper dient zelf voor de aansluitingen te zorgen), inrit in overleg zoals hierboven vermeld.

De overige werkzaamheden zijn voor de koper (bijv. eventuele ophoging en bodemverbetering).
– Hemelwater dient op eigen terrein te worden geïnfiltreerd.
– Electra- en wateraansluitingen dienen door de koper zelf te worden aangevraagd en aangebracht.

Heeft u interesse in één van deze bouwkavels en wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor voor de verdere mogelijkheden.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: