Sevenumseweg ong

5928 RS Venlo
€ 235.000,- k.k.
  • Type
  • Ligging Buiten bebouwde kom
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar
  • Inhoud 0 m3
  • Slaapkamers
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

In het buitengebied tussen Venlo en Sevenum aan de Sevenumseweg liggen deze 2 ruime bouwkavels van resp. 1.615 en 1.805 m². De kavels zijn landelijk gelegen en geschikt om naar eigen wens uw droomwoning te realiseren.
De kavels liggen in een overwegend agrarisch gebied met de op- en afritten van zowel de snelweg A73 als A67 op korte afstand. Steden zoals Roermond, Maastricht, Nijmegen of Eindhoven zijn gemakkelijk bereikbaar net zoals het Duitse Ruhrgebied.
Aan de achterzijde ligt achter een hoge wal bedrijventerrein Tradeport Noord, daarnaast begint het Parc Zaarderheiken welk toegankelijk is via het Heidelandschap Noord. Parc Zaarderheiken loopt helemaal door tot en met het voormalige Floriade terrein. Voor meer informatie over dit hele gebied, zie greenportvenlo.nl

De percelen zijn reeds ingemeten door het kadaster en hebben de bestemming gemengd waardoor niet alleen wonen maar ook wonen in combinatie met kleine bedrijfsactiviteiten of aan huis gebonden beroepen toegestaan zijn.

De mogelijkheden zijn als volgt:
Er is een mogelijkheid om vrij te bouwen mits dit past binnen de bestemmingsplan regels vanuit de gemeente Venlo. De kavels worden in de huidige staat opgeleverd en de koper dient nog zelf zorg te dragen voor zijn eigen ontwerp en daarmee gepaard gaande bouwvergunning en kosten.

De belangrijkste bouweisen zijn:
– het maximale bebouwingpercentage is 30%;
– de inhoud van het hoofdgebouw mag maximaal 900 m³ bedragen;
– de afstand van het hoofdgebouw tot de voorste perceelsgrens bedraagt minimaal 10 meter;
– de gevel van een gebouw dient op een afstand van ten minste 5 meter de bestemmingsgrenzen te worden gebouwd;
– per bouwperceel is één woning toegestaan;
– de goothoogte van het hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 6 meter.
– de maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter;
– woningen dienen met een kap te worden afgedicht.

Bijgebouwen zijn toegestaan tot een maximale oppervlakte van 150 m² bedragen. De goothoogte van bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 4 meter. De maximale nokhoogte bedraagt 6 meter.

De bestemmingsplanregels ten aanzien van de bestemming “gemengd” kunt u op vragen bij de gemeente en/of ons kantoor.

Verkoopprijzen:
Kavel 9: € 249.000,- k.k.
Kavel 13: Verkocht

Bijgebouwen zijn toegestaan tot een maximale oppervlakte van 150 m² bedragen. De goothoogte van bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 4 meter. De maximale nokhoogte bedraagt 6 meter.

De bestemmingsplanregels ten aanzien van de bestemming “gemengd” kunt u op vragen bij de gemeente en/of ons kantoor.

Overige zaken:
– De kosten voor de inrit (maximaal 4 meter) zijn voor rekening van verkoper (de huidige inritten zijn tijdelijk, uiteindelijke situering in overleg door koper en met de gemeente).

– Er is geen mogelijkheid tot uitbreiding van de kavels. De omliggende groenzone of agrarische grond is niet beschikbaar voor verkoop.

– De kavels worden in de huidige en bouwrijpe staat opgeleverd dit houdt in dat: het bestemmingsplan is vastgesteld en onherroepelijk is, de nutsvoorzieningen voor water, elektra en riolering in de straat liggen (koper dient zelf voor de aansluitingen te zorgen), inrit in overleg zoals hierboven vermeld.
De overige werkzaamheden zijn voor de koper (bijv. eventuele ophoging en bodemverbetering).
– Hemelwater dient op eigen terrein te worden geïnfiltreerd.

– Electra- en wateraansluitingen dienen door de koper zelf te worden aangevraagd en aangebracht.

Heeft u interesse in één van deze bouwkavels en wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor voor de verdere mogelijkheden.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: