Roosenhof Levensloop tweekapper ong

5961 EH Horst
€ 420.000,- v.o.n.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg
  • Woonoppervlakte 111 m2
  • Perceeloppervlakte 269 m2
  • Bouwjaar 2025
  • Inhoud 445 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

In De Roosenhof worden twaalf levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, elk met uniek gekleurd metselwerk. Kies jij voor warm bruin (bouwnr. 15, 16, 18, 19, 22, 23), bruin gemêleerd (bouwnr. 13, 14, 24, 25), of een chique witte gevel (bouwnr. 20, 21)? Daarnaast kun je kiezen voor een grote of kleine dakkapel. Je kunt hier wonen aan een gezellig hofje of rustig in het noordelijke deel van het plangebied met vrij uitzicht over een groene wadi.

De grote, tot de grond doorlopende raampartijen zorgen ervoor dat je met het eerste daglicht de zon in huis verwelkomt en een prachtig uitzicht hebt op het straatbeeld. Deze levensloopbestendige woningen zijn volledig voorbereid op de toekomst: eten, wonen, douchen en slapen kunnen allemaal op de begane grond. Heb je behoefte aan rust? Geniet dan van de zon in de fijne achtertuin. Je auto parkeer je gemakkelijk op je eigen oprit.

Deze levensloopbestendige woning biedt een volledig woonprogramma op de begane grond, inclusief een bergruimte voor de wasmachine, een slaapkamer en een ruime badkamer met een grote inloopdouche en wastafel. De leefkeuken, gelegen aan de straatzijde, ontvangt veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. De woonkamer grenst aan de achtertuin en is bereikbaar via openslaande tuindeuren. Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping, waar de installaties zijn geplaatst en de rest van de ruimte naar wens kan worden ingedeeld.

Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning naar jouw wens aan te passen of uit te breiden. Bij de start van de verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

De weergegeven plattegronden kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start van de verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

De Roosenhof
Aan de westzijde van Horst groeit nieuwbouwplan De Roosenhof, onderdeel van De Afhang. Een wijk waar je je onmiddellijk thuis voelt door haar landelijke charme en met alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vinden zowel starters als gezinnen en senioren hun plek in één van de 25 koopwoningen die het plan rijk is.

Een plek waar jij je echt thuis voelt!
Ben jij op zoek naar die unieke plek waar je kunt wonen te midden van het groen, met goede wijkvoorzieningen én in het comfort van een gloednieuwe woning? Dan is De Afhang de plek voor jou. Hier wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. De wijk is ruimtelijk van opzet en voorzien van veel groen- en speelvoorzieningen. Een plek waar kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen opgroeien. De architectuur van de nieuwe woningen past perfect bij de bestaande historische bebouwing van Horst met veel karakter en een fijne dorpse uitstraling. De Afhang is een plek waar jij je écht thuis zult voelen!

De Roosenhof
Na succesvolle afronding van fase 1, 2, 3 en 4 van De Afhang, bevindt fase 5 zich momenteel in ontwikkeling en is genaamd De Roosenhof. Deze fase ligt aan de Grad Roosenstraat, De Schoolstraat en de Almeweg. Het omvat een gevarieerd aanbod van 25 koopwoningen, verdeeld over verschillende types:

4 hoek- en tussenwoningen
6 twee-onder-één-kapwoningen
1 vrijstaand geschakelde woning
12 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
2 vrijstaand geschakelde twee-onder-één-kapwoningen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: