Roosenhof Twee-onder-een-kapwoning ong

5961 EH Horst
€ 457.500,- v.o.n.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg
  • Woonoppervlakte 141 m2
  • Perceeloppervlakte 248 m2
  • Bouwjaar 2025
  • Inhoud 542 m3
  • Slaapkamers 3
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

De zes twee-onder-één-kapwoningen in De Roosenhof bieden een levendig straatbeeld dankzij de verschillende kleuren gevelstenen. Je kunt kiezen voor een warme bruine tint (bouwnummers 10 en 11), een gemêleerde bruine variant (bouwnummers 6 en 7), of een elegante witte gevel (bouwnummers 8 en 9).

De variatie in raampartijen, gecombineerd met Franse balkons, geeft elke woning een unieke uitstraling. Je geniet volop van de ruimte rondom je huis, met een zonnige tuin op het zuiden, een aangebouwde berging en een eigen oprit voor je auto.

De begane grond biedt een ruimtelijk gevoel dankzij de U-vormige indeling, met een royale woonkamer aan de straatzijde en een leefkeuken aan de tuinzijde. De grote, verdiepingshoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een complete badkamer met inloopdouche en wastafel. De zolderverdieping is voorzien van alle benodigde installaties en een wasmachineaansluiting, en biedt daarnaast de mogelijkheid om de ruimte naar eigen wens in te richten.

Op 10 juni vind er bij de Letste Gulden in Horst een verkoopevent plaats van 16.30 tot 18.00 uur.
Op dit event is alle infomatie over dit nieuwbouw te verkrijgen en heeft u de gelegeheid tot het stellen van vragen.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken bij ons op kantoor.

De Roosenhof
Aan de westzijde van Horst groeit nieuwbouwplan De Roosenhof, onderdeel van De Afhang. Een wijk waar je je onmiddellijk thuis voelt door haar landelijke charme en met alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vinden zowel starters als gezinnen en senioren hun plek in één van de 25 koopwoningen die het plan rijk is.

Een plek waar jij je echt thuis voelt!
Ben jij op zoek naar die unieke plek waar je kunt wonen te midden van het groen, met goede wijkvoorzieningen én in het comfort van een gloednieuwe woning? Dan is De Afhang de plek voor jou. Hier wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. De wijk is ruimtelijk van opzet en voorzien van veel groen- en speelvoorzieningen. Een plek waar kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen opgroeien. De architectuur van de nieuwe woningen past perfect bij de bestaande historische bebouwing van Horst met veel karakter en een fijne dorpse uitstraling. De Afhang is een plek waar jij je écht thuis zult voelen!

De Roosenhof
Na succesvolle afronding van fase 1, 2, 3 en 4 van De Afhang, bevindt fase 5 zich momenteel in ontwikkeling en is genaamd De Roosenhof. Deze fase ligt aan de Grad Roosenstraat, De Schoolstraat en de Almeweg. Het omvat een gevarieerd aanbod van 25 koopwoningen, verdeeld over verschillende types:

4 hoek- en tussenwoningen
6 twee-onder-één-kapwoningen
1 vrijstaand geschakelde woning
12 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
2 vrijstaand geschakelde twee-onder-één-kapwoningen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: