Roosenhof Levensloop vrijstaand geschakeld ong

5961 EH Horst
€ 455.000,- v.o.n.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg
  • Woonoppervlakte 114 m2
  • Perceeloppervlakte 278 m2
  • Bouwjaar 2025
  • Inhoud 467 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

Aan de Van Bekeromstraat komen twee vrijstaand geschakelde levensloopbestendige woningen. Prachtig gelegen op een hoek naast een groenstrook en met een vrijstaand hoofdvolume, geniet je hier van rust en privacy. Bouwnummer 12 valt op door het chique witte metselwerk.

Opvallend is de grote gemetselde dakkapel die de bovenverdieping voorziet van extra ruimte en veel daglicht. Beide woningen beschikken over een ruime achtertuin met een houten tuinberging en een eigen oprit voor de auto. Deze levensloopbestendige woningen zijn volledig voorbereid op de toekomst.

De woningen zijn ingericht met een volledig woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en een ruime badkamer met een grote inloopdouche en wastafel. Aan de straatzijde bevindt zich de keuken, die door de grote raampartijen in de voor- en zijgevel veel licht ontvangt. De woonkamer grenst aan de achtertuin en is bereikbaar via openslaande tuindeuren. Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping, waar de installaties zijn geplaatst. Deze verdieping kan volledig naar eigen wens worden ingericht, waarbij de grote gemetselde dakkapel zorgt voor een overvloed aan daglicht.

Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning naar jouw wens aan te passen of uit te breiden. Bij de start van de verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

De weergegeven plattegronden kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start van de verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

De Roosenhof
Aan de westzijde van Horst groeit nieuwbouwplan De Roosenhof, onderdeel van De Afhang. Een wijk waar je je onmiddellijk thuis voelt door haar landelijke charme en met alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vinden zowel starters als gezinnen en senioren hun plek in één van de 25 koopwoningen die het plan rijk is.

Een plek waar jij je echt thuis voelt!
Ben jij op zoek naar die unieke plek waar je kunt wonen te midden van het groen, met goede wijkvoorzieningen én in het comfort van een gloednieuwe woning? Dan is De Afhang de plek voor jou. Hier wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. De wijk is ruimtelijk van opzet en voorzien van veel groen- en speelvoorzieningen. Een plek waar kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen opgroeien. De architectuur van de nieuwe woningen past perfect bij de bestaande historische bebouwing van Horst met veel karakter en een fijne dorpse uitstraling. De Afhang is een plek waar jij je écht thuis zult voelen!

De Roosenhof
Na succesvolle afronding van fase 1, 2, 3 en 4 van De Afhang, bevindt fase 5 zich momenteel in ontwikkeling en is genaamd De Roosenhof. Deze fase ligt aan de Grad Roosenstraat, De Schoolstraat en de Almeweg. Het omvat een gevarieerd aanbod van 25 koopwoningen, verdeeld over verschillende types:

4 hoek- en tussenwoningen
6 twee-onder-één-kapwoningen
1 vrijstaand geschakelde woning
12 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
2 vrijstaand geschakelde twee-onder-één-kapwoningen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: