Convent 30

5961 RE Horst
€ 267.500,- k.k.
  • Type Bungalow
  • Ligging
  • Woonoppervlakte 85 m2
  • Perceeloppervlakte 145 m2
  • Bouwjaar 1990
  • Inhoud 305 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Voortuin

Omschrijving

In de rustige, kindvriendelijke wijk Stuksbeemden staat deze levensloopbestendige semibungalow met twee slaapkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met badkamer en op de bovenverdieping is een tweede slaapkamer, die ook als werkkamer of hobbyruimte te gebruiken is.
De wijk Stuksbeemden is een fijne plek om te wonen met speelgelegenheid voor de (klein)kinderen in de nabijheid. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer en het centrum met winkels, speciaalzaken en restaurants is iets meer dan 5 minuten fietsen. Horst heeft een uitstekend voorzieningenniveau met basis- en middelbaar onderwijs, vele sportverenigingen en een treinstation. De A73 zorgt voor goede verbindingen met Venlo, Venray en de A67 richting Eindhoven.

Indeling:
Begane grond:
Via de overdekte entree is de hal te bereiken, die voldoende ruimte biedt om een garderobe te realiseren. Aan de rechterzijde is de van buitenaf bereikbare (fietsen)berging en aan de linkerzijde loopt u de woonkamer in.
De woonkamer (ca. 34 m²) is een lichte leefruimte met mooi uitzicht en dubbele deuren naar de tuin. Er is genoeg ruimte voor een zit- en een eethoek, waarbij het eetgedeelte grenst aan de open keuken. In de keuken staat een hoekopstelling.
Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond. Beide ruimtes grenzen aan een gang, te bereiken vanuit de woonkamer. De slaapkamer in L-vorm is goed in te delen met een tweepersoonsbed en aan de andere zijde van de gang is de badkamer met een inloopdouche, wastafel, wastafel en een nis voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping:
Voor werk, hobby of als slaap-/logeerkamer is de slaapkamer op de eerste verdieping heel geschikt. Ook deze kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed. In een kast, te bereiken vanaf de overloop, is de opstelling van de HR-ketel.

Tuin:
Gelijkvloers wonen met een tuin in plaats van een klein balkon, hier is het mogelijk. De tuin is gesitueerd op het oosten en biedt voldoende ruimte om met een paar mensen buiten te zitten. Er is voldoende ruimte voor een auto op eigen terrein en er zijn meer dan voldoende bezoekersparkeerplaatsen tegenover de woning. Via de fiets- en wandelverbinding die parallel aan de A73 loopt ben je in korte tijd in de Kasteelse Bossen. Een heerlijke plek om te wandelen en recreëren.

Bijzonderheden:
– Energielabel B
– Verwarming en warm water via een HR-ketel
– Parkeergelegenheid op eigen terrein
– Levensloopbestendige semibungalow op loop-/fietsafstand van het centrum
– Tweede slaapkamer op de eerste verdieping
– Zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten
– Op loopafstand van diverse voorzieningen

Bijzonderheden ten aanzien van de koopovereenkomst:
– Verkoper hanteert een eigen model koopovereenkomst, die op onderdelen afwijkt van de Model Koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning. De model koopovereenkomst van verkoper is op te vragen via de makelaar.
– In deze koopovereenkomst worden in ieder geval opgenomen: een asbestclausule, een funderingsclausule, een ouderdomsclausule, een nimmer bewoond clausule en een as is where is clausule. Verkoper geeft zodoende terzake vorenstaande geen enkele garantie met betrekking tot de onroerende zaak.
– De keuze van het notariskantoor is voor de verkoper een essentieel onderdeel van de koopovereenkomst. Verkoper behoudt zich dus het recht voor om de notaris te kiezen. Verkoper kiest in dit project voor Core Notariaat te Amsterdam. De kosten van de leveringsakte zijn voor rekening van de koper. Een overzicht van deze kosten is op te vragen via de makelaar.
– Er zijn een aantal onderzoeken verricht. Te weten een asbestinventarisatie en risico-evaluatie, een energielabel, een onderhoudsrapport ten aanzien van de kwaliteit van het dak en een historisch bodemonderzoek. Na het aanvragen van een bezichtiging kunt u via de online omgeving deze documenten inzien.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: