Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Panningen 5981 CT

Domaine Belle Cour

5981 CT Panningen

Omschrijving

Welkom in Domaine Belle Cour, waar wonen en genieten samen komen.

Domaine Belle Cour is een kleinschalig en uniek woonhof gelegen aan de Loverhof/Beekstraat in Panningen. Rustig wonen rondom een mooie binnentuin en met alle (centrum)voorzieningen op loopafstand.
Woonhof Domaine Belle Cour wordt een mooie mix van gezonde en energiezuinige woningen en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 250.000,- tot € 415.000,- Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 221 m² Inhoud 335 m³ t/m 760 m³ Perceeloppervlakte 146 m² t/m 314 m² Start bouw 01-01-2017 Start Verkoop 08-06-2016 Aantal kavels 29 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Welkom in Domaine Belle Cour, waar wonen en genieten samen komen.

Domaine Belle Cour is een kleinschalig en uniek woonhof gelegen aan de Loverhof/Beekstraat in Panningen. Rustig wonen rondom een mooie binnentuin en met alle (centrum)voorzieningen op loopafstand.
Woonhof Domaine Belle Cour wordt een mooie mix van gezonde en energiezuinige woningen en appartementen. De in totaal 29 woningen worden duurzaam gebouwd met natuurlijke bouw- en isolatiematerialen op basis van hout. Deze materialen zorgen ervoor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm is in de winter.
Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Faciliteiten zijn bouwkundig voorbereid of er wordt bij de bouw al rekening mee gehouden. Domaine Belle Cour, uw wooncomfort nu en in de toekomst.

HET WOONHOF
Woonhof Domaine Belle Cour is geen gewone woonwijk, maar een besloten en rustig hof, waarin de woningen zijn georiënteerd op een gezamenlijke binnentuin. Deze binnentuin is royaal van opzet met speelse hoeken. Een groene oase waar u rustig kunt vertoeven, maar ook een plek waar men elkaar kan ontmoeten. De binnentuin is autovrij, want u parkeert uw auto in een van de vier buitenhoeken van het hof, dichtbij uw woning.

DE WONINGEN
Domaine Belle Cour omvat 29 woningen verdeeld over 6 typen basiswoningen. Deze woningen zijn zeer compleet en hoogwaardig afgewerkt. Er is keuze uit geschakelde en vrijstaande woningen en appartementen (beneden- en bovenwoningen) met en zonder tuin. De basiswoningen zijn zodanig samengesteld dat er nog vele extra opties mogelijk zijn, zodat u uw woning kunt aanpassen op uw persoonlijke woonwensen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is dat er rekening wordt gehouden met de toekomst. Faciliteiten zoals een slaapkamer beneden of een lift zijn al bouwkundig voorbereid. Of er wordt bij de bouw rekening gehouden met deze faciliteiten, zodat een toekomstige aanpassing van uw woning straks veel sneller en goedkoper gerealiseerd kan worden.

De woningen van Domaine Belle Cour worden gebouwd met natuurlijke bouwmaterialen en isolatiematerialen op basis van hout. Het voordeel van houten materialen is dat ze een lage warmtegeleiding kennen en daarnaast een hoge warmte-opslagcapaciteit hebben. Deze ideale combinatie zorgt ervoor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm is in de winter. Een duurzame woning met een gezond binnenklimaat en een lagere energierekening. Dat is mooi meegenomen! Dankzij de uitstekende isolatie kunnen de woningen eenvoudig elektrisch worden verwarmd en is er geen CV-installatie nodig. De woningen zijn “all electric” van opzet en worden voorzien van zonnepanelen.

*All-in prijzen
Compleet en hoogwaardig afgewerkte woning:
• complete woning, maatwerk in eigen regie (diverse opties mogelijk)
• houtbouw niet alleen duurzaam, maar ook zeer gezond wonen
• levensloopbestendig, huislift voorbereid
• royale entree in poortgebouw, met videobewaking
• veiligheidsvoorzieningen rondom park (camera’s, elektrische sloten)
• carport, met E-oplaadpunt (voor snelladen) voorbereid
• royale extra brede privé-parkeerplaatsen
• rondom parkeervoorzieningen voor bezoekers
• zeer hoge isolatiewaarden voor muren en daken
• extra isolatie dankzij tripel glas i.p.v. dubbel glas
• buitenjalouzieën op de zonzijden
• zonnepanelen voor circa 40% van benodigde capaciteit
• hoogwaardige erfafscheidingen in en om gehele woonhof
• aangeklede en afgewerkte binnentuin en hof
• gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
• ontzorgd dankzij samenwerking in een beheervereniging


Heeft u serieuze belangstelling in een van de woningen van Domaine Belle Cour, neem gerust contact met InterMakelaars op voor al uw vragen en/of om geheel vrijblijvend uw interesse in het project aan te geven.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 250.000,- - € 415.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 221 m² Inhoud 335 m³ t/m 760 m³ Perceeloppervlakte 146 m² t/m 314 m² Start bouw 01-01-2017 Start Verkoop 08-06-2016 Aantal kavels 29 Vrij 9 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Appartement, Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Indien u wenst dat wij contact met u opnemen over deze woning kunt u uw gegevens via onderstaande formulier aan ons doorsturen.
Wij streven er naar om op werkdagen regelmatig onze e-mail te bekijken en binnen één werkdag contact met u op te nemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.