De Krouwel

Sevenum
€ 240.000,- t/m € 240.000,-
  • Status Verkocht
  • Koopaanneemsom € 240.000,- t/m € 240.000,-
  • woonoppervlakte 1 m2 t/m 1 m2
  • Inhoud 1 m3 t/m 1 m3
  • Perceeloppervlakte 900 m2 t/m 1.200 m2

Omschrijving

Het plan De Krouwel bestaat uit 39 bouwkavels. Fase 1 bestaat uit 9 bouwkavels, Fase 2 uit 6 bouwkavels en Fase 3 uit 9 bouwkavels. Deze fraaie kavels liggen in een landelijke omgeving aan de rand van Sevenum. Hier kunt u uw droomhuis realiseren en in alle rust genieten van uw uitzicht en royale tuin. Op enkele munten afstand ligt het centrum van Sevenum met z’n winkels, scholen en uitgaansmogelijkheden. Kortom: een dorp met voorzieningen en een scala aan mogelijkheden tot ontspanning en recreatie.

Uw kans op een droomkavel in het plan ‘De Krouwel’ te Sevenum met keuze uit diverse in de verkoop zijnde bouwkavels, waar u vrijstaand kunt wonen op een ruim perceel in een landelijk gebied. Met variërende kavelsoppervlaktes van 900 m2 tot 1.200 m2 zijn de kavels in prijsklasse van € 220.000,00 v.o.n. tot € 240.000,00 v.o.n. beschikbaar.

Wat is uw droomhuis? Bouw uw eigen droomhuis!
Het proces voor begint bij het zoeken van geschikte kavel, waarvoor u bij InterMakelaars meer informatie op kunt vragen. Als u een kavel gevonden heeft, is de volgende stap om de architect uw woonwensen te laten vertalen in een ontwerp. Dit ontwerp zal voorgelegd worden aan Welstandscommissie / Commissie Ruimtelijke Verordening, waarbij na goedkeuring de vergunningsaanvraag ingediend zal worden. De aannemer zal dan daadwerkelijk gaan beginnen met de bouw, waarna u na de bouwtijd kunt gaan genieten dan uw droomhuis.

Meer informatie
Wij helpen u graag verder in uw traject om een droomhuis op droomlocatie te bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie. Wij kunnen u een verkoopbrochure doen toekomen waarin u uitgebreide informatie over het project terug kunt vinden . Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te gaan.

Zie de website: www.dekrouwel.nl voor een virtuele tour door het gehele project.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com