Loevestraat 76

5961 TZ Horst
€ 379.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan drukke weg
  • Woonoppervlakte 165 m2
  • Perceeloppervlakte 146 m2
  • Bouwjaar 1966
  • Inhoud 862 m3
  • Slaapkamers 4
  • Tuin Voortuin

Omschrijving

Deze vrijstaande woning ligt aan de Loevestraat vlakbij het centrum van Horst. De woning is momenteel volledig leeg en helemaal naar eigen wensen in te richten. Gewoon als vrijstaande woning, maar door de huidige eigenaar is ook een plan ontwikkeld voor het realiseren van twee appartementen. Toestemming van de gemeente hiervoor is er al, het biedt je een uitgelezen kans om dubbele bewoning te realiseren.

De woning staat op een mooie plek in Horst, dichtbij het centrum en een basisschool. Iets verder in de straat zijn een supermarkt de bushalte van waaruit je richting Venlo en Venray kunt reizen. Horst heeft veel voorzieningen: zo maken de winkels, restaurants, cultuur en sport het wonen in Horst populair. De uitvalswegen naar de A73 richting Helmond, Venlo en Eindhoven zijn op korte rijafstand te bereiken en vanaf het treinstation reis je comfortabel richting Venlo en Eindhoven.

Indeling:

Souterrain:
Het gehele huis is onderkelderd met een indicatieve stahoogte van 2.20 meter. Vanuit de keuken is een provisiekelder aanwezig voor bijvoorbeeld etenswaren. Hier is tevens de C.V. ketel afgehangen, een Nefit Ecomline uit 2009. De rest van het souterrain vormt één grote ruimte. Aan de achterzijde is een dubbele deur aanwezig, waar met een brede stenen trapopgang toegang is tot de inrit.

Begane grond:
Je betreedt het woonhuis middels de overdekte entree in de zijgevel, waarbij je uitkomt in een hal van ruim 9 m². De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval en een open rechte trap leidt naar de eerste verdieping. In de hal is tevens de meterkast aanwezig. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en kent een oppervlakte van ruim 27 m². Grote ramen in de voorgevel zorgen voor veel lichtinval en uitzicht op de straat en voortuin. De kunststof kozijnen met dubbel glas zijn in 2000 geplaatst wat geldt voor de hele woning (behoudens de dakkapel). De voorgevel is tevens voorzien van rolluiken waarbij het grootste raam in de woonkamer elektrisch bedienbaar is. In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig welke momenteel niet in gebruik is. De voormalige keuken is met ca. 15 m² ruim van opzet en vormt de centrale ruimte van de woning. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de hal, woonkamer, het souterrain en de achterbouw. De grote raampartij is voorzien van matglas voor privacy vanuit de buren en brengt veel licht naar binnen. De achterbouw heeft een bijkeuken met witgoedaansluitingen. Hier is tevens de achterdeur aanwezig. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de toiletruimte en doucheruimte. De doucheruimte is ruim van opzet met een open douche. De toiletruimte is uitgevoerd met een staand closet en fonteintje. Beide ruimten hebben een raampje voor lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot het dakterras op de achterbouw, de vaste trapopgang naar de tweede verdieping en 4 slaapkamers. De slaapkamers hebben een afmeting van ca. 17 m² – 10 m² – 6,5 m² – 6,5 m². De grootste twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning waarbij de grootste slaapkamer tevens een wastafel heeft. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dubbel draai-kiep raam en aan de voorzijde tevens met rolluiken.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die is opgedeeld in twee vertrekken. Het dakbeschot is voorzien van houten platen met eenvoudige isolatie. Er is reeds een dakkapel aanwezig, deze dient wel verder afgewerkt te worden. De ruimte is voldoende groot en hoog om nader in te richten, kortom legio mogelijkheden!

Bijzonderheden:
– Een gedeelte van het perceel wordt als parkeerplaatsen ingericht voor de toekomstige nieuwbouw tegenover;
– Volledige tekeningen inclusief constructieberekeningen als ook de vergunningen zitten erbij;
– De tweetal parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein maar zijn nader te bepalen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: