Loevestraat 76.

5961 TZ Horst
€ 379.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan drukke weg
  • Woonoppervlakte 165 m2
  • Perceeloppervlakte 146 m2
  • Bouwjaar 1966
  • Inhoud 862 m3
  • Slaapkamers 4
  • Tuin Voortuin

Omschrijving

Herontwikkellocatie voor twee appartementen:

Door de huidige eigenaar is een plan ontwikkeld voor het realiseren van twee appartementen. Toestemming van de gemeente hiervoor is er al. Het biedt een uitgelezen kans om het pand te herontwikkelen om bijvoorbeeld dubbele bewoning te realiseren. Omdat wij weten dat het vaak moeilijk is om door de staat van een pand ‘heen te kijken’ zijn de mogelijkheden van de woning voor u inzichtelijk gemaakt. De artist impressions geven u een levensecht beeld van hoe de woning er na verbouwing uit kan komen te zien.

De woning staat op een mooie plek in Horst, dichtbij het centrum en een basisschool. Iets verder in de straat zijn een supermarkt de bushalte van waaruit je richting Venlo en Venray kunt reizen. Horst heeft veel voorzieningen: zo maken de winkels, restaurants, cultuur en sport het wonen in Horst populair. De uitvalswegen naar de A73 richting Helmond, Venlo en Eindhoven zijn op korte rijafstand te bereiken en vanaf het treinstation reis je comfortabel richting Venlo en Eindhoven.

Het vernieuwbouwplan voorziet in een complete make-over van de woning aan de Loevestraat 76 in Horst en combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Het resultaat? Twee appartementen voor bijvoorbeeld dubbele bewoning met uw (groot)ouders met een authentiek ontwerp en een moderne ruimtelijke indeling, die volledig voldoet aan de woonwensen anno nu!
Ook de aanblik van de woning is ‘helemaal 2023’ gemaakt, onder meer door de eigentijdse kleursamenstelling en het materiaal gebruik. De leefruimte heeft door de vele ramen extra veel tuincontact waardoor binnen en buiten een relatie met elkaar aangaan.

Je betreedt de appartementen middels de overdekte entree in de zijgevel, waarbij je uitkomt in de gezamenlijke hal vanuit waar het appartement op de begane grond als de trap naar het appartement op de eerste verdieping kunt bereiken. De appartementen hebben in het vernieuwbouwontwerp dezelfde indeling.

Hal:
Via de hal heb je toegang tot de eerste slaapkamer, de badkamer, een apart toilet met fonteintje en de woonkamer met open keuken. Tevens zit in de hal de meterkast gesitueerd.

Woonkamer:
De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de open keuken te bereiken.

Keuken:
De moderne L-vormige open keuken maakt een mooie verbinding met het woongedeelte. De indeling zorgt voor voldoende werkruimte. Vanuit de keuken is ook het terras/balkon te bereiken middels openslaande deuren.

Slaapkamers:
In ieder appartement bevinden zich twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren waardoor dit in verbinding staat met de tuin en dit dus twee rustgevende kamers zijn. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot de ensuite badkamer.

Badkamer:
De ruime badkamer geeft ruimte aan een ligbad, (inloop)douche, wastafel en toilet. Tevens zit hier een aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur:
Het appartement op de begane grond biedt toegang middels twee opslaande deuren tot de voortuin en heeft ook aan de achterzijde twee openslaande deuren naar het terras. Het appartement op de eerste verdieping heeft aan de voorzijde een Frans balkon en aan de achterzijde een ruimer balkon waar je kunt genieten van de zonnestalen.

Tevens is de gehele woning onderkelderd met een indicatieve stahoogte van 2.20 meter en is er ook nog een tweede verdieping. Dit biedt voor beide appartementen voldoende ruimte voor opslag e.d. nog in te delen naar eigen inzicht. Kortom, een legio mogelijkheden!

Bijzonderheden:
– Een gedeelte van het perceel wordt als parkeerplaatsen ingericht voor de toekomstige nieuwbouw tegenover;
– Volledige tekeningen inclusief constructieberekeningen als ook de vergunningen zitten erbij;
– De tweetal parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein maar zijn nader te bepalen.
– U koopt de huidige woning met plan. Het plan en de renovatie dient u zelf te realiseren.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: