default-header

Woondo waar kopers en verkopers elkaar vinden!

Ben jij op zoek naar een (volgende) woning maar lukt het nog niet om die koop te sluiten? Maak een zoekprofiel op Woondo.nl en laat een verkoper jou vinden!

Of heb je plannen om je woning te verkopen? Woondo.nl helpt je een koper te vinden voor jouw huis. Verkopen doe je met behulp van een makelaar of je regelt het zelf!

 


Woningzoeker: hoe werkt het? 

Je maakt een zoekprofiel op de website van Woondo. Selecteer eenvoudig jouw belangrijkste woonwensen, plaats, het aantal slaapkamers, het energielabel, etc. Maak tenslotte je speciale wensen kenbaar.

Een woningverkoper kan op Woondo.nl via een zoekmodule binnen 1 minuut zijn woning matchen met jouw zoekprofiel. Aanbod dat nog niet op de woningsites staat wordt hier dus gematcht. Woondo brengt jullie vervolgens met elkaar in contact.

Maak direct je zoekprofiel aan

Woningverkoper: waarom matchen via Woondo? 

  • Je krijgt inzicht in de interesse voor jouw woning
  • Je kunt zelf verkopen
  • Je kiest zelf welke dienstverlening je van een makelaar nodig hebt
  • Je maakt minder makelaarskosten

In slechts enkele stappen match jij je woning via Woondo. Via het selecteren van verschillende zoekcriteria zie je in één oogopslag hoeveel zoekprofielen matchen met jouw woning. Geef de woningzoeker een ‘kijkje in jouw keuken’, filter de serieuze interesse en koop je match!

Begin direct met matchen!

Makelaarsdiensten 

Vraag en aanbod wordt op een unieke manier bij elkaar gebracht. We kunnen ons voorstellen dat je het zelf verkopen van jouw huis zonder makelaar spannend vindt, er komt immers veel bij kijken. Bij Woondo is iedereen vrij om zelf te bepalen wat men wilt. Koper en verkoper kunnen natuurlijk de zaken samen afronden, maar kom je er niet uit of word je liever meteen geholpen door een makelaar? Kies dan via de website een makelaar die je kan begeleiden bij het proces.

Makelaarsdiensten

Financieel gecheckt

Wil je een verkoper vooraf al laten weten dat jij kunt kopen? Laat een bij Woondo aangesloten hypotheekadviseur een certificaat opstellen. Jouw zoekprofiel krijgt het label ‘financieel gecheckt’ waardoor de verkoper kan zien dat de koper zijn huiswerk heeft gedaan en de mogelijkheden heeft om de woning te kopen.