Lomstraat 2

5911 GN Venlo
€ 7.950,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 264 m2
  • Perceeloppervlakte 7 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1961
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een toplocatie gelegen commerciële/winkel ruimte (ca. 141 m² + 123 m²) met uitstekende centrum- en zichtlocatie, met hoekligging, aan een van de hoofdwinkelstraten van het centrum van Venlo. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels en winkelketens.
Door de hoekligging heeft de aangeboden ruimte een zeer goede zichtbaarheid met aan 2 zijden volop etalage mogelijkheden. Direct naast het pand ligt links een vestiging van Bakker Bart en rechts een vestiging van McDonalds.

Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers aanbod aan horecagelegenheden met gezellige terrassen. Aan de andere zijde ligt de bekende supermarkt 2-Brüder en het aangrenzende Nolensplein met onderliggende parkeergarage.

Indeling:
De commerciële ruimte heeft een totale (verkoop)oppervlakte van ca. 141 m2 op de begane grond en is aan de voorzijde toegankelijk middels openslaande deuren.
Aan de achterzijde bevindt zich een kleine opslagruimte, welke aan de winkelruimte is toe te voegen. Verder bevindt zich aan de achterzijde de toegang tot de royale kelder en een extra ingang aan de St. Jorisstraat, welke optimaal is voor laden en lossen en/of als personeelsingang. De oppervlakte van de kelder is ca. 123 m². De kelder is thans in gebruik als magazijn en personeelsruimte, tevens bevindt zich hier het toilet.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning (en wonen op de verdieping) zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg, heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Venlo heeft zich vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw ontwikkeld tot stad voor de Duitse kooptoerist.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca gelegenheden biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Uit onderzoek (Locatus) blijkt dat de Lomstraat in Venlo in de top-10 van drukste Nederlandse winkelstraten staat (bron: Dagblad de Limburger d.d. 30-04-2020). Bij een telling bezochten op het drukste moment 5.400 passanten deze straat. Dat drukste moment was op een zaterdag rond 14.30 uur.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Aanvaarding: per 15 april 2024;
– Huurtermijn: de looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

De vermelde oppervlakten zijn indicatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com