Kloosterstraat 14

5921 HC Venlo
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 100 m2
  • Perceeloppervlakte 3 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1958
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur: Winkelruimte – Horeca mogelijk

Midden in het centrum van Blerick aan de hoofdwinkelstraat ligt dit multifunctionele winkelpand. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat van het Blerickse centrum en vormt de verbinding tussen enerzijds het Laurentiusplein met onder andere winkels als de Action en Modehuis Berden en anderzijds de winkelcentrum de Wieën met onder andere vestigingen van de Hema, Blokker en Jumbo. Rondom liggen diverse winkels en horecagelegenheden waaronder het alom bekende ’t Roadhoes.

Indeling:
Begane grond – winkelruimte.
De winkelruimte is aan de voorzijde voorzien van kunststofkozijnen met de toegangsdeur in het midden. Aan de rechterzijde zal nog een deur worden gerealiseerd voor toegang van de bovengelegen woning(en). De totale oppervlakte van de winkelruimte is ca. 100 m². Er is een gemeenschappelijk hal waar zich ook de toiletruimte bevindt. Het pand heeft aan de achterzijde een aparte ingang tevens kunnen hier nog extra ramen worden gerealiseerd voor extra lichtinval. In het verleden heeft hier een grote raampartij gezeten. Teven is er in overleg nog extra opslag/archiefruimte beschikbaar.
Vanuit de gemeenschappelijk hal met trappenhuis is de opslagruimte in de kelder toegankelijk, de kelder is ca. 15 m² groot.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij detailhandel (geen supermarkt zijnde) op de begane grond, bestaande bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, dienstverlening, horeca van de cat. 1 en 2 en wonen (op de verdieping) toegestaan zijn.

Algemeen:
– Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1958, daarna uitgebreid;
– Oppervlakte winkelruimte begane grond ca. 100 m²;
– Het pand is nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Het pand is voorzien van alle nutsvoorzieningen (gas-, water- en elektra), deze worden nog door de eigenaar gesplitst (winkel en woningen);
– Huurprijs voor winkel: € 1.075,- per maand;
– Huurprijs voor horeca: € 1.400,- per maand.

Centrum Blerick:
Blerick (in de streektaal: Blierick) is na Venlo zelf het grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Het ligt aan de westoever van de Maas tegenover Venlo. Blerick is gelegen tussen de A73 en de A67 en het stadsdeel telt ruim 27.000 inwoners. Het is daarmee qua inwonersaantal het op één na grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Qua oppervlakte is het stadsdeel Blerick het grootste in de gemeente. Het stadsdeel bestaat uit de kernen Blerick, Hout-Blerick en de Boekend.
Het centrum van Blerick kenmerkt zich door een mix van lokale ondernemers, grootwinkelbedrijven en horeca. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat van het Blerickse centrum en vormt de verbinding tussen enerzijds het Laurentiusplein met onder andere winkels als de Action en het regionaal bekende Modehuis Berden en anderzijds de winkelcentrum de Wieën met onder andere vestigingen van de Hema, Blokker en Jumbo.
In het winkelcentrum van Blerick zijn voldoende, gratis parkeerplaatsen (blauwe zone) aanwezig.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com