default-header

Al 25 jaar werken wij met veel passie en plezier aan jouw woondromen! 

Om dit jubileum te vieren is er een unieke actie opgezet in de omgeving van Horst aan de Maas en Venlo in samenwerking met diverse lokale bedrijven!

Vanaf week 2 van het jaar 2022 zullen wij wekelijks een houten sleutel van 40 cm groot verstoppen in de gemeente Horst aan de Maas en gemeente Venlo.

Via hints op sociale media kunt u erachter komen waar de sleutel van die week verstopt ligt, dus volg ons op Facebook en Instagram om niks te missen!

Omdat we 25 jaar bestaan zullen we samen met onze lokale partners 25 prijzen verstoppen. Iedere week maakt u dus kans om een nieuwe sleutel te vinden. De actie eindigt in week 27 van 2022.

Op de sleutel staat precies wanneer en waar u de sleutel in kunt leveren. Mocht u daar vragen over hebben kunt u altijd bellen naar: 077-3067101 voor meer informatie.

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Mede mogelijk gemaakt door

Een groot woord van dank naar de lokale bedrijven die samen met ons deze actie mogelijk maken:

Reglement 

  • InterMakelaars en deelnemende bedrijven zijn niet aansprakelijk voor het niet, foutief of te laat inleveren van de gevonden sleutel. De eigen administratie van InterMakelaars is daarbij altijd doorslaggevend.
  • InterMakelaars werkt met de Win-acties altijd samen met een partij die de te winnen prijzen ter beschikking stelt en meestal voor de afhandeling zorg draagt. InterMakelaars is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de prijzen. Ook behouden de derden partijen zich het recht voor om een vervangende prijs beschikbaar te stellen indien zij de eerder gecommuniceerde prijs om welke reden dan ook niet (meer) kunnen leveren.
  • Medewerkers en huisgenoten van InterMakelaars worden uitgesloten van deelname
  • Ook het personeel van de samenwerkende partij is uitgesloten van deelname bij hun eigen prijs
  • Per huishouden is het toegestaan om gedurende de actie één gevonden sleutel in te leveren
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor andere prijzen of geld
  • Namen van prijswinnaars worden gegeven aan de organisatie ter administratie en communicatie op sociale media. InterMakelaars legt geen database aan van de namen van winnaars en zal deze adressen niet voor verdere vermarkting doorgeven aan derden
  • Prijswinnaars geven bij deelname toestemming voor het maken van een foto voor op social media kanalen van Intermakelaars en het bedrijf wat de prijs ter beschikking heeft gesteld