Hasselderheidelaan 22*

5941 CV Velden
€ 265.000,- k.k.
  • Type
  • Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte 1.010 m2
  • Bouwjaar
  • Inhoud 0 m3
  • Slaapkamers
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

Op een enigszins verscholen plek aan de buitenrand van de Hasselderheidelaan ligt deze unieke plek om zelf uw droomwoning te realiseren. U heeft de mogelijkheid de regie zelf in eigen handen te houden en naar uw specifieke wensen uw woning zelf te bouwen.

De (bouw)kavel is 1.010 m² groot en een front van maar liefst meer dan 27,5 meter.

Dit is de ultieme plek om tot rust te komen. Laat je verrassen en verleiden door de unieke ligging kwaliteit die deze kavel biedt… Heerlijk wonen nabij het groen terwijl de stad Venlo op slechts 5 kilometer afstand gelegen is.

Velden is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners en heeft diverse voorzieningen voor jong en oud: een basisschool, gemeenschapshuis, diverse sportvelden, supermarkten, winkels, diverse horecagelegenheden en een bibliotheek. Rondom het dorp liggen prachtige natuurgebieden waaronder de Ravensvennen en Zwart Water. Er is een goede busverbinding met Venlo (treinstation) en Gennep-Nijmegen. De op- en afrit van de A67 richting Eindhoven en Duitsland is slechts 2,5 kilometer rijden.

De mogelijkheden zijn als volgt:

Er is een mogelijkheid om vrij te bouwen mits dit past binnen de regelgeving vanuit de gemeente Venlo. De gemeente heeft haar principe medewerking toegezegd echter dient de koper de procedure (omgevingsvergunning) met alle daarbij behorende onderzoek (waaronder de ruimtelijke onderbouwing, bodemonderzoek e.d.) zelf in te dien bij de gemeente.
Voor de locatie zijn al een verkennend bodemonderzoek, een Quick scan flora en fauna en een stikstofdepositie bepaling uitgevoerd. Het bodemonderzoek kan in deze vorm worden ingediend bij de aanvraag omgevingsvergunning. Ook de Quick scan flora en fauna kan hiervoor worden gehanteerd. De stikstofdepositie bepaling zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten gebeuren, vanwege recente wijzigingen in het rekenprogramma.
Afhankelijk van het tijdstip van indiening van de omgevingsvergunning zal ook de ruimtelijke onderbouwing op een aantal onderdelen aangevuld moeten worden met het actuele beleid.

Doordat deze onderzoeken allemaal reeds voorhanden zijn en op korte termijn aangepast kunnen worden zou de omgevingsvergunning bij de gemeente op heel korte termijn door de koper ingediend kunnen worden.

De belangrijkste bouweisen vanuit de gemeente zijn:

Hoofdgebouw
– Bouw hoofdgebouw in het aangegeven bouwvlak;
– Bebouwingspercentage max. 40%;
– Nokhoogte: max. 7,00 meter;
– Dakhelling: >30° en <60°;
– Inhoud (hoofdgebouw): max 750 m³;
– De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet minder dan 5 meter bedragen.

Aan- en uitbouwen en bijgebouwen
– Aan- en uitbouwen en bijgebouwen dienen op een afstand van ten minste 3 meter achter de voorgevelrooilijn van het hoofdgebouw te worden gebouwd;
– Er mag slechts aan één zijde tot in de zijdelingse perceelsgrens worden gebouwd. De afstand tot de overige zijdelingse perceelsgrens bedraagt ten minste 3 meter. Achter de achtergevel van het hoofdgebouw mogen bijgebouwen tot in de zijdelingse perceelsgrens worden gebouwd;
– De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 90 m2, met dien verstande dat het bebouwingspercentage niet mag worden overschreden;
– De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3,30 m;
– Het dak mag met een kap worden gebouwd of plat worden uitgevoerd. Indien het dak met een kap wordt gebouwd mag de dakhelling niet minder dan 30° en niet meer dan 60° bedragen.

Heeft u interesse in deze bouwkavel en wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor voor de verdere mogelijkheden. U kunt aan de slag met u eigen architect maar wij brengen u ook graag in contact met de degene die reeds de vooronderzoeken heeft verzorgd en deze naar wens samen met de koper kan aanpassen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: