Hasselderheidelaan 22*

5941 CV Velden
€ 265.000,- k.k.
  • Type
  • Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte 1.010 m2
  • Bouwjaar
  • Inhoud 0 m3
  • Slaapkamers
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

Op een enigszins verscholen plek aan de buitenrand van de Hasselderheidelaan ligt deze unieke plek om zelf uw droomwoning te realiseren. U heeft de mogelijkheid de regie zelf in eigen handen te houden en naar uw specifieke wensen uw woning zelf te bouwen.

De kavel is 1.010 m² groot en een front van maar liefst meer dan 27,5 meter.

Dit is de ultieme plek om tot rust te komen. Laat je verrassen en verleiden door de unieke ligging kwaliteit die deze kavel biedt… Heerlijk wonen nabij het groen terwijl de stad Venlo op slechts 5 kilometer afstand gelegen is.

Velden is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners en heeft diverse voorzieningen voor jong en oud: een basisschool, gemeenschapshuis, diverse sportvelden, supermarkten, winkels, diverse horecagelegenheden en een bibliotheek. Rondom het dorp liggen prachtige natuurgebieden waaronder de Ravensvennen en Zwart Water. Er is een goede busverbinding met Venlo (treinstation) en Gennep-Nijmegen. De op- en afrit van de A67 richting Eindhoven en Duitsland is slechts 2,5 kilometer rijden.

Wat bieden wij u?
Een fraai perceel (bouw)grond, waarvan de gemeente aangeeft dat de bouw van een vrijstaande woningen met bijgebouw hier mogelijk is.

Wat moet u zelf doen?
De huidige ‘agrarische / tuin’ bestemming naar een ‘woon’ bestemming wijzigen. Dat hoeft u niet helemaal zelf te doen. Wilt u professioneel begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen.
Wij brengen u graag in contact met specialisten op dit vakgebied. Zij gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee u (samen) naar de gemeente gaat. Vervolgens start de procedure en kijken ze wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen. Er hoeft geen volledige bestemmingsplanprocedure doorlopen te worden maar middels een relatief korte procedure kan middels een omgevingsvergunning ook toestemming verleend worden.

Er is een mogelijkheid om vrij te bouwen mits dit past binnen de regelgeving vanuit de gemeente Venlo. De gemeente heeft haar principe medewerking reeds toegezegd echter dient de koper de procedure (omgevingsvergunning) met alle daarbij behorende onderzoeken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing e.d.) in te dien bij de gemeente.
Voor de locatie zijn al diverse onderzoeken, waaronder een verkennend bodemonderzoek en een Quick scan flora en fauna, uitgevoerd. Deze onderzoeken kunnen worden ingediend bij de aanvraag van de omgevingsvergunning waardoor er mogelijk op korte termijn een omgevingsvergunning bij de gemeente ingediend kan worden.

De belangrijkste bouweisen vanuit de gemeente zijn:

Hoofdgebouw
– Bouw hoofdgebouw in het aangegeven bouwvlak;
– Bebouwingspercentage max. 40%;
– Nokhoogte: max. 7,00 meter;
– Dakhelling: >30° en <60°;
– Inhoud (hoofdgebouw): max 750 m³;
– De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet minder dan 5 meter bedragen.

Aan- en uitbouwen en bijgebouwen
– Aan- en uitbouwen en bijgebouwen dienen op een afstand van ten minste 3 meter achter de voorgevelrooilijn van het hoofdgebouw te worden gebouwd;
– Er mag slechts aan één zijde tot in de zijdelingse perceelsgrens worden gebouwd. De afstand tot de overige zijdelingse perceelsgrens bedraagt ten minste 3 meter. Achter de achtergevel van het hoofdgebouw mogen bijgebouwen tot in de zijdelingse perceelsgrens worden gebouwd;
– De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen mag niet meer bedragen dan 90 m2, met dien verstande dat het bebouwingspercentage niet mag worden overschreden;
– De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3,30 m;
– Het dak mag met een kap worden gebouwd of plat worden uitgevoerd. Indien het dak met een kap wordt gebouwd mag de dakhelling niet minder dan 30° en niet meer dan 60° bedragen.

Heeft u interesse in deze (bouw)kavel en wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met ons kantoor voor de verdere mogelijkheden. U kunt aan de slag met u eigen architect maar wij brengen u ook graag in contact met de specialisten of de degene die reeds de vooronderzoeken heeft verzorgd en deze naar wens samen met de koper kan aanpassen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: