Weverstraat 6

5975 XH Sevenum
€ 245.000,- k.k.
  • Type Bungalow
  • Ligging
  • Woonoppervlakte 71 m2
  • Perceeloppervlakte 154 m2
  • Bouwjaar 1973
  • Inhoud 271 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Achtertuin, Voortuin

Omschrijving

Deze levensloopbestendige bungalow met voor- en achtertuin, twee slaapkamers, aangebouwde berging, overkapping en 6 zonnepanelen is gelegen nabij het centrum van Sevenum en hiermee een ideale woning voor senioren.

De woning is gelegen in Sevenum, wat een goed voorzieningenniveau heeft. Er zijn meerderen basisscholen, een rijk verenigingsleven en een dorpskern met supermarkten, winkels en gezellige horeca en meerdere speeltuintjes, dit allemaal op loopafstand van de woning. Via de Venloseweg zijn de A67 en de A73 te bereiken, ter hoogte van Trade Port West. Hiermee is de omliggende regio, waaronder Eindhoven, Venlo en het Duitse achterland goed te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
De voordeur van de woning is te bereiken middels een steeg aan de Schoutstraat. Hier is ook het grootste deel van de tuin. De tuin is volledig beklinkerd en voorzien van een tuinhuis. Ook is er een overkapping aanwezig zodat je altijd droog buiten kunt zitten. Aan de Weverstraat, welke de achterzijde van de woning betreft, is nog een klein deel van de tuin met mogelijkheid om buiten te zitten.
Vanuit de voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal zijn de keuken, woonkamer en centrale gang te bereiken. De ruime doorzon woonkamer heeft een houten vloer en is voorzien van een groot raam en een deur naar de tuin aan de straatzijde (Weverstraat) van de woning. De U-vormige keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een inductie kookplaat (2021) met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven (2023).
De centrale gang biedt toegang tot twee slaapkamers, vaste kast, badkamer en aparte toiletruimte. Beide slaapkamers zijn circa 12 m2 groot, voorzien van een tapijt vloer en hebben een groot raam met rolluik. De slaapkamer aan de voortuin zijde heeft een vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafel en designradiator. De toiletruimte is half hoog betegeld en heeft een vrijhangend toilet met fonteintje. De aangebouwd stenen berging is ideaal voor het stallen van een fiets of het plaatsen van een werkbank. Ook zijn de witgoedaansluitingen aanwezig en is de CV (Remeha, 2023) er gesitueerd.

Bijzonderheden:
– Woning gelegen dichtbij het centrum van Sevenum;
– Alle faciliteiten op één verdieping;
– Voorzien van twee slaapkamers;
– 6 zonnepanelen geplaatst in 2023;
– CV (Remeha) geplaatst in 2023.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: