Venrayseweg 70

5961 AH Horst
€ 510.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan drukke weg, Vrij uitzicht
  • Woonoppervlakte 133 m2
  • Perceeloppervlakte 1.155 m2
  • Bouwjaar 1932
  • Inhoud 812 m3
  • Slaapkamers 5
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

Wat een sfeer heeft deze vrijstaande jaren 30 woning, zowel aan de binnen- als buitenzijde! In 1934 is dit karakteristieke woonhuis gebouwd op maar liefst 1155 m² eigen grond, met een diepe oprit en meerdere bijgebouwen. Welke invulling geeft je de circa 40 m² grote garage en de woning, die maar liefst vijf slaapkamers telt? Er zijn diverse jaren 30 elementen behouden, van de vloer in de hal tot mooie paneeldeuren en het keukenblok in de bijkeuken. De moestuin met kas en de siertuin zijn perfect voor de tuinliefhebber, maar ook te verbouwen tot een plek voor het houden van dieren.

Je woont op een mooie plek aan de Venrayseweg, ten hoogte van de Rembrandtstraat. Een basis- en middelbare school zijn op loopafstand, net als de sporthal en de hockeyvelden. Iets verder in de straat stopt de bus richting Venlo en het treinstation van Horst. Met de fiets ben je snel in het gezellige centrum van Horst en bij de supermarkt. En werk je in de stad? Binnen 5 minuten rij je op de A73 richting Venlo en Venray.

Indeling:
Begane grond:
Ook al komen de meeste mensen achterom, de officiële entree is aan de voorzijde. In de ruime hal ligt een prachtige, originele tegelvloer en het hoge plafond versterkt het gevoel van ruimte. Links in de hal is de trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de hal loop je de keuken in, die in verbinding met de bijkeuken en woonkamer staat. De circa 7.50 meter lange woonkamer is een lichte leefruimte met grote ramen aan de zuid- en westkant en een fraaie sierhaard (zonder rookkanaal).
In de eetkeuken staat een lichte wandopstelling met een gaskookplaat en een afzuigkap, terwijl de bijkeuken de mogelijkheid biedt om de keuken te vergroten. De paneeldeuren zijn behouden en verdienen, net als het keukenblok met granitoblad, een plekje als de verbouwing is afgerond. De keuken biedt hiernaast toegang tot de wijn-/provisiekelder.
Vanuit de bijkeuken zijn de tuin, toiletruimte, doucheruimte en een gang te bereiken. Aan deze gang grenzen een slaapkamer en een ruime berging/hobbyruimte, die ook als tweede entree wordt gebruikt. Zo heeft deze ruim 13 meter lange woning veel kamers op de begane grond, klaar voor een nieuwe invulling.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping zijn de paneeldeuren behouden. Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en een inpandige (kleed)kamer, die verbouwd kan worden tot slaapkamer of badkamer.
Het achterste deel, met een eigen trapopgang, is een grote zolderruimte met potentie. Hier kun je extra slaapkamers, een fantastische werkkamer/hobbyruimte of atelier realiseren. Vanuit deze zolderruimte kun je een tweede zolder bereiken, boven de slaapkamers.

Bijgebouwen:
Op het fantastische perceel staan meerdere bijgebouwen, waaronder een circa 40 m² grote garage. Voor auto-/motorliefhebber, hobbyist en om dieren te houden zijn de bijgebouwen van grote waarde.

Tuin:
Het diepe perceel van maar liefst 1155 m² is ingedeeld met een bestrate voortuin, een zijtuin met hoge haag, een lange oprit en de fantastische achtertuin. Het grote terras, de tuinkas, bomen, beplanting, de berging/dierenverblijf en de moestuin bieden volop ruimte voor een nieuwe invulling.

Bijzonderheden:
– Het dak (dakpannen en goten) is in 1993 gerenoveerd;
– Kunststof kozijnen met dubbel glas (m.u.v. achterdeur en zolder);
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline, 2006);
– Vijf slaapkamers, waarvan een op de begane grond;
– Ruime garage met lange oprit;
– Grote zolderruimte op de eerste verdieping;
– Fantastische achtertuin van meer dan 50 meter diep;
– Energielabel F.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: