Venloseweg 18&18a+b

5961 JD Horst
Prijs op aanvraag
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan drukke weg, In centrum
  • Woonoppervlakte 341 m2
  • Perceeloppervlakte 1.025 m2
  • Bouwjaar 1961
  • Inhoud 1.182 m3
  • Slaapkamers 5
  • Tuin Tuin rondom

Omschrijving

Te koop aangeboden:
Een interessant beleggingsobject nabij het centrum van Horst met 3 zelfstandige wooneenheden welk ieder beschikken over een eigen huisnummer, woonkamer/slaapkamer(s) , keuken, badkamer en toilet. De staat van het object is goed te noemen, het geheel is in de afgelopen jaren bouwkundig door de huidige eigenaar in prima staat onderhouden. De huidige eigenaar heeft er altijd zelf gewoond en er ook op die manier zorg voor gedragen.
Bent u op zoek naar een object om te beleggen in verhuurd vastgoed? Dan is dit wat u zoekt! De foto’s geven een goed beeld van de 3 zelfstandige wooneenheden.
Het object is gelegen op korte afstand van het centrum van Horst. Hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten Jan Linders/Plus/Albert Heijn, en winkels als Hema en Kruidvat op loopafstand. Horst-Sevenum heeft verder een eigen treinstation. Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A73 (Nijmegen-Maasbracht). De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Algemene gegevens
Bouwjaar: 1963
In 1982 is het gehele object gerenoveerd en geisoleerd en is o.a. 6 cm steenwol in de spouw aangebracht. In 2016 heeft de eigenaar een omgevingsvergunning gekregen voor het hebben van 3 appartementen in het gebouw. In 2020 is het dak van het object voorzien van een nieuwe bitumineuze dakbedekking.
Perceeloppervlakte: 1.025 m2

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Venloseweg 18 – 155 m2
Venloseweg 18a – 101 m2
Venloseweg 18b – 85 m2

Bestemmingsplan:
Het huidige bestemmingsplan (Peelkernen) maakt melding van een vrijstaande woning. Middels een omgevingsvergunning is echter goedkeuring door de gemeente gegeven voor het realiseren van 3 zelfstandige wooneenheden en zijn de benodigde adresgegevens opgenomen in de Basisadministratie Gebouwen (BAG). De omgevingsvergunning is beschikbaar en ter inzage.

Indeling (Venloseweg 18 – ca. 155 m2)
Begane grond (boven maaiveld):
Via een ruime trap aan de rechterzijgevel is de entree met overkapping naar het appartement met huisnummer 18. Je komt binnen via een tweede woonkamer met een aangrenzende serre. Ook is hier de trap naar het souterrain en een vaste provisiekast. De keuken is direct aansluitend en is voorzien van een u-opstelling met een tweede recht gedeelte. De eerste woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het object en heeft een directe toegang naar een van de twee slaapkamers. Via het portaal is de tweede slaapkamer bereikbaar (met vaste kast) en is de badkamer met toilet, ligbad en wastafelmeubel te bereiken. Er is een apart gastentoilet.

Souterrain (beneden maaiveld):
In het souterrain is een tweede badkamer (douche) en een ruime provisieruimte.
De aanwezige c.v.-ketel voor het object Venloseweg 18 en Venloseweg 18b (gezamenlijk gebruik) is eigendom en is geplaatst in 2020.

Indeling (Venloseweg 18a – ca. 101 m2)
Begane grond (boven maaiveld):
Via een trap met entree aan de linkerzijgevel is de entree/hal bereikbaar van dit appartement. Er is direct aansluitend een grote woonkamer met half-open keuken v.v. eenvoudig keukenblok met apparatuur. Ook is vanuit de hal de badkamer bereikbaar die is voorzien van een vaste watafel met meubel en een douche. De hobby/slaapkamer is eveneens op dit niveau gesitueerd.

Souterrain (beneden maaiveld):
Vanuit de hal is de trap naar het souterrain. Hier vinden we een hal/portaal met vaste kast en toegang tot de ruime ouderslaapkamer met aangrenzende wasruimte. Vanuit het souterrain is het terras/buitenruimte aan de achterzijde te bereiken.
De aanwezige c.v.-ketel in het woongedeelte Venloseweg 18a is gehuurd van Volta Limburg.

Indeling (Venloseweg 18b – ca. 85 m2)
Souterrain (beneden maaiveld):
Vanuit de trap kom je binnen in een ruime entree met een grote berging. De aangrenzende hal/portaal verbindt de toiletruimte (met daarin ook aansluitingen voor het witgoed) en de keuken. De keuken heeft een eenvoudig blok in l-opstelling. Er is een gezellige/knusse woonkamer met ramen aan zowel voorzijde als zijgevel. De serre zorgt dat je toch ook een eigen buitenruimte hebt. Verder beschikt dit appartement over een slaapkamer en een badkamer met douche en vaste wastafel.

Financiële gegevens
Totale bruto huuropbrengst: € 31.800,– per jaar.
Alle appartementen zijn op dit moment verhuurd middels huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd. Er is sprake van kale huur voor de appartementen met huisnummer 18 en 18a. Beide huurders voldoen hun eigen gas, water en elektra. Voor wat betreft de woning met huisnummer 18b wordt verhuurd inclusief gas, water, elektra en internet.

De huurprijzen per woning zijn als volgt:
Venloseweg 18: € 12.000,– per jaar (exclusief gas water en elektra)
Venloseweg 18a: € 10.200,– per jaar (exclusief gas water en elektra)
Venloseweg 18b: € 9.600,– per jaar (inclusief gas water en elektra)

Aan de achterzijde is een vierde woning gerealiseerd binnen de aanwezige bijgebouwen. Deze wordt momenteel niet verhuurd, omdat er enkel een omgevingsvergunning is voor het hebben van 3 appartementen.

Splitsing
Het object is bouwkundig gesplitst, maar staat juridisch op een kadastraal kavel, waardoor nieuwe eigenaar geen kosten voor een Vereniging van Eigenaren heeft omdat deze niet opgericht is. Uiteraard staat het de nieuwe eigenaar vrij om het object te splitsen en eventueel uit te ponden.

Interesse?
Indien interesse vragen wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen waarna wij aanvullende stukken per e-mail toe sturen.
Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met makelaar kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, zodat de huidige huurders niet onnodig gestoord hoeven te worden.

Oplevering
Verkoper heeft het object de afgelopen jaren grotendeels gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com

Direct zoeken: