Roosenhof Vrijstaand geschakeld ong

5961 EH Horst
€ 520.000,- v.o.n.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg
  • Woonoppervlakte 142 m2
  • Perceeloppervlakte 351 m2
  • Bouwjaar 2025
  • Inhoud 565 m3
  • Slaapkamers 4
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

Op een prachtige hoeklocatie aan de Almeweg, naast een brede groenstrook, staat een royale vrijstaand geschakelde woning. Deze unieke woning kenmerkt zich door een elegante witte bakstenen gevel met een contrasterende bruine plint, een gedraaide kapvorm en een sierlijke tuitgevel.

Bijzonder aan deze woning zijn de verdiepingshoge ramen op zowel de begane grond als de eerste verdieping, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Rondom de woning ligt een zonnige tuin, en er is een eigen oprit die plaats biedt aan een auto. De oprit grenst aan een gemetselde berging, ideaal voor opslag, fietsen, een werktafel en tuingereedschap.

Deze vrijstaand geschakelde woning biedt volop woongenot, zowel binnen als buiten. De stijlvolle woning betreed je via de zijgevel, waar een ruime entreehal toegang geeft tot het hart van de woning. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer, terwijl de leefkeuken grenst aan de zonnige achtertuin op het zuiden. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer met inloopdouche en wastafel. De grote zolder heeft aan de achterzijde ruimte voor de installaties en de wasmachine, terwijl de overige ruimte naar eigen wens ingedeeld kan worden.

Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning aan te passen of uit te breiden naar jouw wens. Bij de start van de verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

De weergegeven plattegronden kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start van de verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

Op 10 juni vind er bij de Letste Gulden in Horst een verkoopevent plaats van 16.30 tot 18.00 uur.
Op dit event is alle infomatie over dit nieuwbouw te verkrijgen en heeft u de gelegeheid tot het stellen van vragen.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken bij ons op kantoor.

De Roosenhof
Aan de westzijde van Horst groeit nieuwbouwplan De Roosenhof, onderdeel van De Afhang. Een wijk waar je je onmiddellijk thuis voelt door haar landelijke charme en met alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vinden zowel starters als gezinnen en senioren hun plek in één van de 25 koopwoningen die het plan rijk is.

Een plek waar jij je echt thuis voelt!
Ben jij op zoek naar die unieke plek waar je kunt wonen te midden van het groen, met goede wijkvoorzieningen én in het comfort van een gloednieuwe woning? Dan is De Afhang de plek voor jou. Hier wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. De wijk is ruimtelijk van opzet en voorzien van veel groen- en speelvoorzieningen. Een plek waar kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen opgroeien. De architectuur van de nieuwe woningen past perfect bij de bestaande historische bebouwing van Horst met veel karakter en een fijne dorpse uitstraling. De Afhang is een plek waar jij je écht thuis zult voelen!

De Roosenhof
Na succesvolle afronding van fase 1, 2, 3 en 4 van De Afhang, bevindt fase 5 zich momenteel in ontwikkeling en is genaamd De Roosenhof. Deze fase ligt aan de Grad Roosenstraat, De Schoolstraat en de Almeweg. Het omvat een gevarieerd aanbod van 25 koopwoningen, verdeeld over verschillende types:

4 hoek- en tussenwoningen
6 twee-onder-één-kapwoningen
1 vrijstaand geschakelde woning
12 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
2 vrijstaand geschakelde twee-onder-één-kapwoningen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: