Roosenhof Tussenwoning ong

5961 EH Horst
€ 330.000,- v.o.n.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg
  • Woonoppervlakte 101 m2
  • Perceeloppervlakte 100 m2
  • Bouwjaar 2025
  • Inhoud 374 m3
  • Slaapkamers 3
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

In De Roosenhof komt een blokje van vier eigentijdse hoek- en tussenwoningen in een mooi robuust bruin metselwerk met stijlvolle details.

Voor de deur vind je een parkeerhofje en de twee hoekwoningen hebben zelfs een eigen oprit. Je auto parkeer je dus altijd lekker dichtbij. Aan de voorzijde houden de voortuin en de groenstrook de straat op afstand, terwijl de achtertuin je alle ruimte biedt. Bijvoorbeeld voor een terras en speelruimte. Elke woning is bovendien voorzien van een houten tuinberging, ideaal voor je fietsen en tuingereedschap.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met een grote glazen pui die toegang geeft tot de fijne achtertuin. Op de begane grond beschik je eveneens over een ruime entreehal en een praktische trapkast. Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping met drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van een fijne inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de ruime zolder, eveneens bereikbaar via de vaste trap, vind je de installaties en wasmachineaansluiting. Verder is deze zolder voorzien van een dakraam en nog helemaal naar wens in te delen.

* Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning naar jouw wens aan te passen of uit te breiden. tussenwoningen hebben geen mogelijkheid van een uitbouw. Bij de start verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

* Plattegronden zoals verbeeld kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

De Roosenhof
Aan de westzijde van Horst groeit nieuwbouwplan De Roosenhof, onderdeel van De Afhang. Een wijk waar je je onmiddellijk thuis voelt door haar landelijke charme en met alle voorzieningen binnen handbereik. Hier vinden zowel starters als gezinnen en senioren hun plek in één van de 25 koopwoningen die het plan rijk is.

Een plek waar jij je echt thuis voelt!
Ben jij op zoek naar die unieke plek waar je kunt wonen te midden van het groen, met goede wijkvoorzieningen én in het comfort van een gloednieuwe woning? Dan is De Afhang de plek voor jou. Hier wordt gebouwd voor jong en oud, voor gezinnen maar ook voor starters. De wijk is ruimtelijk van opzet en voorzien van veel groen- en speelvoorzieningen. Een plek waar kinderen of kleinkinderen heerlijk kunnen opgroeien. De architectuur van de nieuwe woningen past perfect bij de bestaande historische bebouwing van Horst met veel karakter en een fijne dorpse uitstraling. De Afhang is een plek waar jij je écht thuis zult voelen!

De Roosenhof
Na succesvolle afronding van fase 1, 2, 3 en 4 van De Afhang, bevindt fase 5 zich momenteel in ontwikkeling en is genaamd De Roosenhof. Deze fase ligt aan de Grad Roosenstraat, De Schoolstraat en de Almeweg. Het omvat een gevarieerd aanbod van 25 koopwoningen, verdeeld over verschillende types:

4 hoek- en tussenwoningen
6 twee-onder-één-kapwoningen
1 vrijstaand geschakelde woning
12 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen
2 vrijstaand geschakelde twee-onder-één-kapwoningen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: