Meester ter Voertstraat ong

5766 PX Griendtsveen
€ 163.350,- k.k.
Beschikbaar
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte
  • Perceeloppervlakte 879 m2
  • Bouwjaar
  • Inhoud 0 m3
  • Slaapkamers
  • Tuin

Omschrijving

BOUWEN IN HORST AAN DE MAAS
Bouw je droomhuis in Horst aan de Maas. Ontdek jouw droomhuis in Horst aan de Maas! Wil je jouw droomhuis bouwen op een prachtige locatie? Grijp dan nu je kans in Horst aan de Maas! Wij bieden op verschillende locaties bouwkavels aan die perfect zijn voor het realiseren van jouw eigen woning.

Waarom kiezen voor Horst aan de Maas?
Gelegen tussen de Peel in het westen en de levensader van Limburg ‘Mooder Maas’ in het oosten, treffen we hier een afwisselend landschap aan met prachtige natuurgebieden, landelijk gebied, mooie rivier- en beeklandschappen en aantrekkelijke dorpskernen.
Horst aan de Maas biedt:
– Idyllische omgeving: Geniet van de rust en ruimte van het Limburgse landschap.
– Voorzieningen binnen handbereik: Alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden zijn in de buurt.
– Centrale ligging: Gunstig gelegen nabij uitvalswegen en steden als Venlo en Eindhoven.
– Ruime en groene wijken met goede infrastructuur.
– Gezonde leefomgeving.

Wacht niet langer en creëer jouw eigen “thuis” in Horst aan de Maas!
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare bouwkavels en mogelijkheden.

LOCATIE MEESTER TER VOERTSTRAAT GRIENDTSVEEN
De gemeente Horst aan de Maas heeft een woningbouwkavel in Griendtsveen in de verkoop.
Het betreft een bouwkavel voor vrijstaande woningen op de Meester ter Voertstraat in Griendtsveen.

Landelijke stijl wonen in Griendtsveen. dat kan zeker in deze buurt. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De kavel is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Griendtsveen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

BOUWEISEN OMGEVINGSSPLAN

Voor het bouwen van hoofdgebouwen gelden de volgende regels:

a. hoofdgebouwen mogen uitsluitend binnen een bouwvlak worden gebouwd;
b. nieuwe woningen mogen alleen worden opgericht ter plaatse van de aanduiding ‘maximum aantal wooneenheden’, waarbij het aantal woningen niet meer mag bedragen dan ter plaatse van de aanduiding ‘maximum aantal wooneenheden’ is aangegeven. Voor het overige mogen geen nieuwe woningen worden gebouwd;
c. binnen het bouwvlak zijn uitsluitend vrijstaande woningen toegestaan;
d. de voorgevel van een hoofdgebouw dient te worden gebouwd in dan wel maximaal 3 meter achter de naar de weg gekeerde grens van het bouwvlak;
e. de afstand tot de zijdelingse bouwperceelgrens bedraagt aan twee zijden minimaal 3 meter;
f. de diepte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 15 meter;
g. de goot- en bouwhoogte mogen niet meer bedragen dan het ter plaatse van de aanduiding ‘maximum goot- en bouwhoogte’ aangegeven maximum.

Voor bijbehorende bouwwerken gelden de volgende regels:
Voor het bouwen van aan- en uitbouwen en bijgebouwen gelden de volgende regels:

a. de bijgebouwen en aan- en uitbouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd;
b. de gezamenlijke oppervlakte aan bijbehorende bouwwerken per bouwperceel bedraagt maximaal 120 m²;
c. het bebouwingspercentage per bouwperceel is maximaal 50%;
d. de maximale goothoogte bedraagt 3,5 meter;
e. de maximale bouwhoogte bedraagt 6 meter;
f. de minimale afstand tot de voorgevel van het hoofdgebouw bedraagt 3 meter met uitzondering van een carport of garage welke op een afstand van 0,5 m achter de voorgevellijn van de woning mag worden opgericht, met dien verstande dat de afstand van de voorzijde van een garage tot aan de weg minimaal 5 meter bedraagt.

Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde gelden de volgende bepalingen:

a.de maximale bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen bedraagt 2 meter, met dien verstande dat de hoogte voor erf- en terreinafscheidingen voor zover gelegen vóór de voorgevellijn maximaal 1 meter mag bedragen;
b. de maximale bouwhoogte van een overkapping bedraagt 3 meter, met dien verstande dat overkappingen alleen binnen het bouwvlak mogen worden gerealiseerd en er slechts 1 overkapping per bouwperceel gerealiseerd mag worden tot maximaal 30 m²;
c. de maximale bouwhoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, bedraagt 3 meter.

VERKOOPPROCEDURE
Nadat uw interesse voor een kavel kenbaar is gemaakt dient u daarna binnen een termijn van 2 maanden te beslissen over aankoop van de kavel. Nadat u heeft aangegeven dat u de kavel wil kopen, wordt door de makelaar een koopovereenkomst toegezonden met daarin een gebruikelijk financieringsvoorbehoud. De voorkeur van de gemeente is om de overdracht uit te laten voeren door notariskantoor De Laat & Gulikers in Horst of notariskantoor Novitas in Horst. Definitieve aankoop van de bouwkavel, bij de notaris, dient binnen drie maanden na het tekenen van de koopovereenkomst plaats te vinden.

Algemene verkoopvoorwaarden
Op de verkoop van bouwkavels zijn de ‘Algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Horst aan de Maas’ van toepassing.
De belangrijkste bepalingen uit deze Algemene verkoopvoorwaarden zijn dat de kavels ‘kosten koper’ verkocht worden. Wat wil zeggen dat de notariskosten voor leveringsakte en hypotheekakte en de kadastrale kosten voor rekening van de koper zijn. Ook de 21% btw is voor rekening van de koper. De koper is daarbij verplicht een woning te bouwen op de bouwkavel en deze zelf te bewonen (gedurende minimaal 3 jaar) en niet te verhuren in deze periode. Binnen twee jaar na aankoop van de kavel dient de woning gereed voor bewoning te zijn. De volledige verkoopvoorwaarden zijn op te vragen via de makelaar.
De gemeente Horst aan de Maas biedt voor mensen die voor het eerst een woning willen kopen in Horst aan de Maas een starterslening aan. Via uw eigen hypotheekadviseur kunt u hier meer informatie over verkrijgen. De maximale koop(aanneem)som voor een nieuwbouwwoning is echter € 280.000,- (inclusief eventuele meerwerkkosten), waardoor voor de meeste bouwkavels deze regeling niet van toepassing zal zijn.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: