Vleesstraat 41

5911 JC Venlo
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 336 m2
  • Perceeloppervlakte 12 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1959
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur Winkelruimte – Vleesstraat 41

Representatieve winkelruimte gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied van Venlo. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse kleinere winkels en (groot-) winkelketens. Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds is het nieuwe winkelgebied aan de Maasboulevard via onder andere de Heilige Geeststraat en de Houtstraat snel bereikbaar.

De winkelruimte is gelegen op een uitstekende centrum- en zichtlocatie. Het pand ligt aan de voorzijde aan een van de hoofdwinkelstraten van het centrum en aan de achterzijde is een extra (personeels-)ingang welke tevens ideaal is voor laden en lossen. Tegenover de aangeboden ruimte ligt de HEMA en rondom liggen winkels als Open32, Jeans Centre, Villa en Hunkemöller.

De ruimte is in totaal ca. 336 m² groot. Aan de voorzijde (front van ca. 12 meter) bevindt zich een grote winkelpui met een brede toegangsdeur (waarvan meerdere delen geopend kunnen worden). In overleg zijn eventueel extra opslag- en kantoormogelijkheden op de verdiepingen mogelijk.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning (en wonen op de verdieping) zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.
In overleg is de eigenaar bereid om mee te investeren in het aanbrengen van een nieuwe dekvloer, plafondafwerking en/of andere zaken (middels een afbouwbijdrage).

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com