Vleesstraat 26

5911 JE Venlo
€ 63.000,- p/j.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 369 m2
  • Perceeloppervlakte 6 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Winkelruimte gelegen op A1 winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse tal van boetiekjes en (groot-) winkelketens zoals Douglas, Pasch, Hema, Kruidvat, Xenos en Etos.
Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds op een steenworp afstand van de Maasboulevard (met o.a. Mediamarkt en Primark) gelegen.

De winkelruimte heeft een vloeroppervlak van ca. 133 m² op de begane grond, is voorzien van een kelder en een 3-tal bovenverdiepingen ten behoeve van magazijn, kantoor- en kantinemogelijkheden.

Begane grond (ca. 133 m²):
De winkelruimte is aan de voorzijde toegankelijk via een dubbele deur. Aan de achterzijde bevindt zich een bergruimte met toilet. Het pand is ook aan de achterzijde toegankelijk middels een vrije achterom, hier bevindt zich tevens een kleine buitenruimte.

Verdiepingen:
1e verdieping: ca. 69 m², thans ingericht als kantine, kantoor en magazijn.
2e verdieping: ca. 61 m².
3e verdieping: ca. 40 m², de verdiepingen hebben in het verleden dienst gedaan als bovenwoning.
Kelder: ca. 66 m².

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3 en cat. 5, consumentgerichte dienstverlening, wonen, cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com