Lomstraat 10

5911 GN Venlo
€ 50.000,- p/j.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 367 m2
  • Perceeloppervlakte 2 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1896
  • Aanvaarding

Omschrijving

Winkelruimte (ca. 90 m²) met uitstekeden centrum- en zichtlocatie gelegen aan een van de hoofdwinkelstraten van het centrum van Venlo. In de directe nabijheid bevinden zich diverse kleine winkels en (groot-) winkelketens.

Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en een divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En aan de andere zijde ligt de bekende supermarkt 2 Brüder en het aangrenzende Nolensplein met onderliggende parkeergarage.

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 90 m2 op de begane grond. Daarnaast is er nog opslagruimte in de kelder en op de verdiepingen.

Indeling:
De commerciële ruimte heeft een totale verkoopoppervlakte van ca. 90 m2 op de begane grond en is aan de voorzijde toegankelijk middels een elektrisch bedienbare rolluik.
Achter de huidige verkoopruimte ligt een kleine magazijnruimte met pantry, toilet en toegang tot kelder en trap naar de verdiepingen.
De verdiepingen (1e, 2e en 3e) hebben in het verleden dienst gedaan als complete bovenwoning maar zijn de laatste tijd in gebruik geweest als opslag- en magazijnruimte. Met enkele eenvoudige aanpassingen kan hier ook eenvoudig de personeelsruimte gerealiseerd worden waardoor de verkoopoppervlakte op de begane grond vergroot kan worden.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning (en wonen op de verdieping) zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Venlo heeft zich vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw ontwikkeld tot stad voor de Duitse kooptoerist.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Uit onderzoek (Locatus) blijkt dat de Lomstraat in Venlo in de top-10 van drukste Nederlandse winkelstraten staat (bron: Dagblad de Limburger d.d. 30-04-2020). Bij een telling bezochten op het drukste moment 5.400 passanten deze straat. Dat drukste moment was op een zaterdag rond 14.30 uur.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk;
– Huurtermijn: de looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

De vermelde oppervlakten zijn circa, het pand dient nog ingemeten te worden (NEN meting).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com