Hendrikkenhofstraat 78

5916 RZ Venlo
€ 185.000,- k.k.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 124 m2
  • Perceeloppervlakte 8 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te koop: op een centrale en zichtlocatie vanuit de Hakkesstraat gelegen zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken recent gebouwde bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte ligt op de hoek van de Hakkesstraat en Simon Stevinstraat en maakt onderdeel uit van Businesspark Noorderpoort. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De op de kop gelegen bedrijfsruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimte is op de begane grond onder meer voorzien van een eigen meterkast en toiletruimte.
Er liggen naast en voor het pand maar liefst 6 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er een verdiepings/entresolvloer van ca. 27 m² aanwezig. Hier is een kantoorruimte met pantry gerealiseerd.

De bedrijfsruimte is duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

– Oppervlakte begane grond: ca. 97,3 m² BVO
– Oppervlakte verdieping: ca 27 m² BVO
– De vrije hoogte is ca 6,30 m.
– 6 eigen parkeerplaatsen direct rondom de bedrijfsruimte.

Bestemming
Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.

Omschrijving
– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk).
De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De stalen open steektrap is voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor eventueel aan te brengen zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde gebroken wit.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren zijn elektrisch te bedienen.

– Meterkast
Het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden. Tevens is een water- en internetaansluiting aanwezig.

Algemeen:
– Vraagprijs € 185.000,- excl. btw *
– Servicekosten € 138,- excl. btw per maand. Hierin zijn onder meer inbegrepen: reservering groot onderhoud, onderhoud overheaddeuren, schoonmaak glas- en gevels (buitenzijde), groenonderhoud en parkeerplaatsen. Het object betreft een appartementsrecht en maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren.
– Aanvaarding in overleg.
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

* De ruimte wordt excl. btw aangeboden waardoor de koper btw is verschuldigd bij aankoop. Indien de koper een btw ondernemer met recht op aftrek van voorbelasting heeft en het gaat het onroerend goed gebruiken voor btw-belaste prestaties kan hij opteren voor een btw belaste levering (de betaalde btw kan teruggevraagd worden via de aangifte btw). Wel dient de koper rekening te houden met overdrachtsbelasting.
Indien de koper geen btw ondernemer is (dan wel btw ondernemer zonder recht op aftrek van voorbelasting/het object gaat gebruiken voor vrijgestelde prestaties) kan de aanschaf btw niet worden afgetrokken in de aangifte btw van de koper. Btw is dan verschuldigd, wel kan in dit verband een beroep gedaan worden op de samenloopvrijstelling in de overdrachtsbelasting. Dit betekent effectief dat er geen overdrachtsbelasting verschuldigd is (wel btw).

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com