Hendrikkenhofstraat 78

5916 RZ Venlo
€ 850,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 124 m2
  • Perceeloppervlakte 15 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een centrale en zichtlocatie aan de Hakkesstraat wordt deze zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken bedrijfsruimte momenteel afgebouwd. De bedrijfsruimte ligt op een goede zichtlocatie op de hoek van de Hakkesstraat en de Simon Stevinstraat en maakt onderdeel uit van Businesspark Noorderpoort. De oplevering staat gepland voor medio 2022 opgeleverd. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De bedrijfsruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen meterkast en daarnaast zal nog een toiletruimte worden gerealiseerd. Verdere eventuele aanpassingen zullen in overleg met de uiteindelijke gebruiker worden uitgevoerd.
De bedrijfsruimte heeft direct voor- en naast het pand 6 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er een verdiepings/entresolvloer van 32 m² aanwezig. In overleg kan hier een kantoor- en/of spreekkamer worden gerealiseerd.
De bedrijfsruimte is duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

– Oppervlakte begane grond: ca. 97 m² BVO (ca. 93 VVO)
– Oppervlakte verdieping: ca 27 m² BVO (ca. 27 VVO)
– De vrije hoogte is ca 6,30 m.
– 6 eigen parkeerplaatsen direct bij de bedrijfsruimte.

Bestemming
Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.

Omschrijving
– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk). De begane grondvloer is voorbereid voor vloerverwarming.

De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor eventuel aan te brengen zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde gebroken wit.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en worden voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren en zijn elektrisch te bedienen.

– Meterkast
Het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden.
Tevens is een water- en internetaansluiting aanwezig.

Huurprijs:
– € 850,- excl. btw per maand.
– Servicekosten € 25,- excl. btw per maand. Hierin zijn onder meer inbegrepen: onderhoud overheaddeuren, schoonmaak glas- en gevels (buitenzijde), groenonderhoud en parkeerplaatsen.

Staat van oplevering:
De bedrijfsruimte wordt in principe door de verhuurder aan huurder casco opgeleverd waarbij nog een toiletruimte zal worden aangebracht. Verdere voorzieningen en/of wijzigingen in overleg.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding per medio 2022 mogelijk (vermoedelijk aug-sept.);
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com