Hendrikkenhofstraat 56

5916 RZ Venlo
€ 195.000,- k.k.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 137 m2
  • Perceeloppervlakte 8 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te koop: op een centrale locatie gelegen zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken recent gebouwde bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van Businesspark Noorderpoort tussen de Hendrikkenhofstraat en Simon Stevinstraat. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De bedrijfsruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimte is op de begane grond onder meer voorzien van een eigen meterkast, schrobputje, aansluiting voor een te realiseren toiletruimte en een aparte afvoer voor panty/aparte wasgelegenheid.
Er liggen voor het pand maar liefst 4 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er een verdiepings/entresolvloer van ca. 42 m² aanwezig.
Vanuit de meterkast loopt naar een van de parkeerplaatsen een loze leiding waardoor hier eenvoudig een elektrische laadpaal gerealiseerd kan worden. In het dak zijn reeds enkele dak doorvoeren aangebracht ten behoeve van bijv. ontluchting en aansluitingsmogelijkheden voor airco en zonnepanelen.

De bedrijfsruimte is duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen.

– Oppervlakte begane grond: ca. 95 m² BVO
– Oppervlakte verdieping: ca 42 m² BVO
– De vrije hoogte is ca 6,30 m
– 4 eigen parkeerplaatsen direct voor de bedrijfsruimte

Bestemming
Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.

Omschrijving
– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk).
De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De stalen open steektrap is voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor eventueel aan te brengen zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde gebroken wit.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren zijn elektrisch te bedienen.

– Meterkast
Het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden. Tevens is een water- en internetaansluiting aanwezig.

Algemeen:
– Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Bij de koop/verkoop is geen sprake van omzetbelasting (btw), wel dient de koper rekening te houden met overdrachtsbelasting.
– Servicekosten ca. € 120,- per maand. Hierin zijn onder meer inbegrepen: reservering groot onderhoud, onderhoud overheaddeuren, schoonmaak glas- en gevels (buitenzijde), groenonderhoud en parkeerplaatsen. Het object betreft een appartementsrecht en maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren.
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com