Hendrikkenhofstraat 26

5916 RZ Venlo
€ 1.095,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 173 m2
  • Perceeloppervlakte 8 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een centrale en zichtlocatie aan de Hendrikkenhofstraat wordt deze zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken grote bedrijfsruimte te huur aangebonden. Deze bedrijfsrunit ligt in de laatste blok (fase 3) en is groter (ca. 178 m²) dan de bedrijfsunits in de eerdere fasen.
De unit maakt onderdeel uit van Businesspark Noorderpoort en is onlangs opgeleverd. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De bedrijfsruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen meterkast, pantry, toiletruimte en extra verdiepingsvloer.
De bedrijfsruimte heeft direct voor het pand 4 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is er een verdiepings/entresolvloer van ca. 53 m² aanwezig.

De bedrijfsruimte is duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. De begane grondvloer is voorbereid voor vloerverwarming welke middels een eventueel nog aan te brengen warmtepomp/elektrische cv-ketel verwarmd kan worden.

– Oppervlakte begane grond: ca. 125 m² BVO (ca. 120 VVO)
– Oppervlakte verdieping: ca 53,8 m² BVO (ca. 53 VVO)
– De vrije hoogte is ca 6,30 m.
– 4 eigen parkeerplaatsen direct voor de eigen bedrijfsruimte.

Bestemming
Voor bedrijvenpark Noorderpoort geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Veegtes”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Het bedrijvenpark Noorderpoort huisvest hoogwaardige bedrijven in de dienstverlenende, ambachtelijke, industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Er wordt op het bedrijventerrein veel aandacht besteed aan het landschappelijk groen waarmee een parkachtige inrichting is gecreëerd. Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is Noorderpoort aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.

Omschrijving
– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer is een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk). De begane grondvloer is voorbereid voor vloerverwarming.

De verdiepingsvloer bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De verdiepingsvloer is aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap is voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor eventueel aan te brengen zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde gebroken wit.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en worden voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren zijn elektrisch te bedienen.

– Meterkast
Het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, voorzien van krachtstroom aansluiting.
Tevens is een water- en internetaansluiting aanwezig.

– Verlichting
De ruimte is voorzien van ledverlichting, schakelbaar in 4 groepen, vanuit zowel de entree als het kantoor. Het kantoor heeft inbouwspots.

Huurprijs:
– € 1.095,- excl. btw per maand.
– Servicekosten € 33,- excl. btw per maand. Hierin zijn onder meer inbegrepen: onderhoud overheaddeuren, schoonmaak glas- en gevels (buitenzijde), groenonderhoud en parkeerplaatsen.

Staat van oplevering:
De bedrijfsruimte wordt in principe door de verhuurder aan huurder gebruiksklaar (zoals omschreven) opgeleverd waarbij een toiletruimte en pantry reeds door de verhuurder zijn gerealiseerd.
Tevens zijn diverse stopcontacten en verlichting reeds aangelegd.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com