Heilige Geeststraat 21

5911 JA Venlo
€ 1.175,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 55 m2
  • Perceeloppervlakte 6 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1957
  • Aanvaarding

Omschrijving

Midden in het bruisende stadscentrum van Venlo gelegen multifunctionele commerciële (winkel)ruimte. De ruimte ligt aan de Heilige Geeststraat en is in totaal ca. 55 m² groot en beschikt daarnaast nog over een opslagruimte in de naastgelegen kelder.

De Heilige Geeststraat is een verbindingsstraat tussen de Vleesstraat en Jodenstraat en vermoedelijk al in de 14e of 15e eeuw aangelegd. De Heilige Geeststraat is de laatste jaren uitgegroeid tot een sfeervol staatje waaraan enkele horecagelegenheden en winkels zijn gevestigd.
Direct om de hoek ligt de Jodenstraat welke een gevarieerde indeling met voornamelijk detailhandel (overwegend lokale winkels) en horeca kent. Aan beide uiteinden van de Jodenstraat bevindt zich een ‘horecaplein’ (de Kwartelenmarkt en de Oude Markt) met gezellige terrassen.

Diverse parkeergarages bevinden zich op zeer korte afstand van de winkelruimte.

Indeling:

Begane grond:
De commerciële ruimte is multifunctioneel te gebruiken. De totale oppervlakte is ca. 55 m² waarvan het grootste gedeelte de verkoop/winkelruimte is. Via een portaal met toilet is een extra ruimte met eenvoudig keukenblokje toegankelijk. Hier bevindt zich ook een achterdeur naar een kleine buitenruimte welke aansluit op een binnenplaats.
De ruimte is momenteel grotendeels afgewerkt met een systeemplafond welk is voorzien van verlichting, tevens hangt er nog een airconditioning. Er kan met relatief beperkte investeringen een representatieve winkel geopend worden.

Kelder:
In de ingang van het naastgelegen appartementengebouw is een separate kelderruimte van ca. 9,5 m² groot bereikbaar. De kelderruimte is prima te gebruiken als extra opslagruimte.

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerend bestemmingsplan zijn onder andere de volgende bestemmingen toegestaan:
– Detailhandel;
– Horeca categorie 1 t/m 2 en 5;
– Dienstverlening;
– Kleinschalige bedrijfsactiviteiten;
– Cultuur en ontspanning.

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden doen wij u graag een afschrift van het bestemmingsplan toekomen.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, Happy Italy, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
In de directe nabijheid van de aangeboden ruimte bevinden zich diverse (groot-) winkelketens waaronder H&M en the Sting maar ook tal van boetiekjes, kleinschalige horecagelegenheden en theater “De Maaspoort”.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een “dagje stad”.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding per direct mogelijk;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com