Heierkerkweg 3D

5928 RM Venlo
€ 650,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 50 m2
  • Perceeloppervlakte 746 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2023
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een zeer centrale locatie op bedrijventerrein “Business Park Klaver 14” gelegen zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken bedrijfsruimten (ca. 50 m²). De bedrijfsruimten maken onderdeel uit van een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Heierkerkweg en zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers, (o.a. opslag- distributieruimte of kleinschalige productie) maar ook voor particulieren als zijnde opslag en/of stallingsplaats.

Greenport Business Park ligt direct aan de op- en afrit van de snelweg A73 en de Greenportlane (N295). Mede hierdoor zijn de aansluitingen op de A67, A74 en de Duitse snelwegen (40 en 61) binnen enkele autominuten bereikbaar. In de directe nabijheid liggen onder andere Brightlands Campus Greenport Venlo, Trade Port Noord en Fresh Park Venlo. Daarnaast is ook het centrum van Venlo goed bereikbaar.

De bedrijfsruimten hebben een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee zijn de panden een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimten zijn voorzien van een eigen meterkast en krachtstroom. Er is een elektrische overhead deur en een separate loopdeur met ramen. De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing.
Eventuele reclame- uitingen kunnen door huurder zelf worden verzorgd, hiervoor dient huurder zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Het terrein alsmede de in-/uitritten zijn verhard met betonnen klinkers. Tevens hoort er één eigen parkeerplaats op het buitenterrein tot het gehuurde.

Het is tevens mogelijk om 2 of meerdere units naast- of achter elkaar te huren.

Bestemming
De bestemming is “bedrijventerrein”. De voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die zijn genoemd in de Lijst van bedrijfsactiviteiten (van gemeente Venlo) onder de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2,;
– bedrijven binnen de sectoren agro-food, maakindustrie en logistiek, waarbij ze bij voorkeur een relatie met de naastgelegen Brightlands Campus Greenport Venlo hebben of aansluiting hebben met het lokale en regionale MKB.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Staat van oplevering:
De bedrijfsruimte wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige (casco) staat opgeleverd waarbij de stroomvoorzieningen incl. verlichting nog aangebracht zullen worden. Verdere voorzieningen en/of wijzigingen in overleg.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg, voorkeur voor min. huurtermijn van 2-3 jaar;
– Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com