Groethofstraat 11E

5916 PA Venlo
€ 750,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 75 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een centrale locatie aan de Groethofstraat is deze zelfstandige en representatieve multifunctioneel te gebruiken bedrijfsruimte (ca. 75 m²) recent gebouwd. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Groethofstraat en zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers, (o.a. opslag- distributieruimte of kleinschalige productie) maar ook voor particulieren als zijnde opslag en/of stallingsplaats.

De bedrijfsruimte heeft een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen meterkast en krachtstroom. Er is een elektrische overhead deur (350x480m) en een separate loopdeur met ramen. De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing. De buitenwanden bestaan uit een betonnen geïsoleerde borstwering met een hoogte van 1 meter en daarboven geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc 4,5 m²K/W.
Eventuele reclame- uitingen kunnen door huurder zelf worden verzorgd, hiervoor dient huurder zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Het terrein alsmede de in-/uitrit is verhard met betonnen klinkers. Tevens hoort er één eigen parkeerplaats op het buitenterrein tot het gehuurde.

Bestemming
De bestemming is “bedrijf 1”. De voor Bedrijf 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die zijn genoemd in de Lijst van bedrijfsactiviteiten (van gemeente Venlo) onder de categorie 2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
– productie gebonden detailhandel;
– ondergeschikte horeca behorende tot horeca categorie 1 en 2;
– opslag en uitstalling.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging:
Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken. Via de afrit 40, Venlo Noord-Velden is bedrijventerrein De Veegtes aangesloten op de snelwegen A67 en A73. De aansluiting met de Duitse snelwegen A40 (Duisburg) en A61 (Keulen) ligt op enkele kilometers.
Daarnaast is het centrum van Venlo goed bereikbaar.

Staat van oplevering:
De bedrijfsruimte wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige (casco) staat opgeleverd. Verdere voorzieningen en/of wijzigingen in overleg.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com