Expediteursweg 6

5915 PD Venlo
€ 695.000,- k.k.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 921 m2
  • Perceeloppervlakte 3 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1980
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te koop: op een centrale en goed bereikbare locatie aan de Expediteursweg gelegen vrijstaand bedrijfsgebouw met buitenterrein. Het pand ligt op bedrijventerrein Keulse Barrière dat direct aan de Duitse grens ligt, ter hoogte van de aansluiting van het Venlose wegennet op de Duitse snelweg BAB61 (richting Mönchengladbach en Köln) welke in verbinding staat met de A74.
Direct naast het pand komt een nieuwe vestiging van Van Cranenbroek een winkel voor alle tuin- en doe-het-zelfmaterialen. De gronden zijn aangekocht door Van Cranenbroek en de vergunning is in december 2023 aangevraagd.

Indeling:
Het pand is voorzien van een bedrijfshal/ruimte van ca. 537 m² welke momenteel nog door een lichte scheidingswand verdeeld is in 2 ruimten. Door de verhoogde ligging en ervoor liggende platform is laden- en lossen met vrachtwagens ideaal. Recent zijn 3 nieuwe geïsoleerde rolpoorten geïnstalleerd. Twee zijn elektrisch en op afstand te bedienen, één is handmatig.
In de bedrijfsruimte bevinden zich recent gerealiseerde toiletruimtes met douchegelegenheid en een pantry.
Aan de linkerzijde bevindt zich een geheel omheind deels verhaard terrein met grote schuifpoort. Dit terrein is ca. 950 m² groot.

Aan de voorzijde (Expediteursweg zijde) liggen een aantal kantoorruimtes welke deels intern zijn gemoderniseerd. De kantoorruimte naast de bedrijfsruimte (met verhoogde ligging) is voorzien van een aparte pantry en toiletruimte. De wanden van dit kantoor zijn tevens geïsoleerd.
Op straatniveau liggen naast de entreehal een drietal ruime kantoorruimtes met toiletruimte en (gedateerde) pantry. Dit gedeelte is ca. 173 m² groot. Vanuit de gang is toegang tot de kelderruimte. De kelderruimte is ca. 38 m².
De ramen in de kantoren zijn voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met HR+++ beglazing, tevens zijn 2 kantoren recent voorzien van airco (2023).

Bestemming
Het pand heeft de bestemming “Bedrijventerrein” waarbij bedrijven cq. bedrijfsmatige activiteiten die onder de categorie 2 en 3 vallen toegestaan zijn. In het bestemmingsplan staat verder opgenomen dat het maximale bebouwingspercentage 60% bedraagt.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan/mogelijkheden bij de gemeente.

Algemeen:
– Vraagprijs € 695.000,- k.k.
– Alle ramen in de kantoorruimten voldoen aan de HR +++ isolatienorm.
– De nieuwe magazijnpoorten zijn geïsoleerd, twee zijn elektrisch en op afstand te bedienen, één is handmatig.
– Gebouw is voorzien van nieuwe bewaking en alarm (2000).
– Aanvaarding in overleg, op kortere termijn mogelijk.
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com