Boerendansweg 22

5914 RH Venlo
€ 309.000,- k.k.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 124 m2
  • Perceeloppervlakte 7 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1966
  • Aanvaarding

Omschrijving

Multifunctioneel te gebruiken woon-bedrijfspand gelegen aan de Boerendansweg 20 en 22. Het pand bestaat momenteel uit een (voormalige) bedrijfsruimte op de begane grond en woonruimte met groot dakterras op de 1e en 2e verdieping.
Het object is gelegen op een centrale en goedbereikbare locatie in Venlo Noord. De bestemming is wonen waarbij bedrijfsmatige activiteiten toegestaan zijn (bedrijf groter dan 60 m²). Door de opzet, omvang en multifunctionaliteit is het pand enerzijds ideaal voor een eigenaar die het pand (deels) zelf wenst te gebruiken maar anderzijds ook prima als beleggingsobject. Afhankelijk van de invulling dient het pand gemoderniseerd en gerenoveerd te worden.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang ten behoeve van de (boven)woning. Middels een aparte deur aan de voorzijde is de royale bedrijfsruimte op de begane grond toegankelijk (totaal ca. 230 m² groot), tevens bevindt zich aan de achterzijde nog een rolpoort.
Vanuit de voorste (bedrijfs)ruimte (ca. 110 m²) is een kleine provisiekelder toegankelijk. Tevens is hier nog een aparte ruimte (voorheen keuken/kantine) met toiletruimte (toilet aansluiting) bereikbaar.
Direct hierachter ligt een tweede (bedrijfs)ruimte van ca. 72 m² toegankelijk. Vanuit deze ruimte is nog een 3de (bedrijfs)ruimte annex garage met rolpoort van ca. 40 m² bereikbaar.

1e verdieping (ca. 59 m²):
Hal/overloop met toegang tot de keuken, woonkamer en hobby/werkkamer. De hobby/werkkamer is aan de voorzijde gelegen. De keuken is v.v. een eenvoudig keukenblokje en vanuit hier is tevens het dakterras van ruim 60 m² toegankelijk.

2e verdieping (ca. 59 m²):
Overloop, 2 royale slaapkamers, 3e slaap/hobbykamer waar zich ook de cv-installatie bevindt. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bestemmingsplan:
De huidige bestemming is ‘wonen’ met functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf – groter dan 60 m² waardoor bedrijven met een bedrijfsvloeroppervlakte van groter dan 60 m² toegestaan zijn.
Het pand heeft 2 huisnummers: 20 en 22.

Oppervlakte:
– woonoppervlakte: ca. 124 m²
– overige/bedrijfsoppervlakte: ca. 230 m²

Overig:
Nagenoeg is het gehele perceel reeds bebouwd. Het pand is ook aan de achterzijde toegankelijk via een aparte toegangsweg.
Het verkochte is tot ca. 18 jaar geleden in gebruik geweest als wasserij/stomerij. Nadien zijn een aantal bodemonderzoeken uitgevoerd waarvan de laatste ruim 10 jaar geleden is uitgevoerd en gebleken is van enige verontreiniging. Door de GGD is verklaart dat er geen humaan risico is. Het pand wordt in de huidige staat verkocht “as is where is”.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com