Hogenbos 14

5864 CL Meerlo
€ 45,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 1.550 m2
  • Perceeloppervlakte 854 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2023
  • Aanvaarding

Omschrijving

Ondernemen op een bijzondere locatie?

In het buitengebied van de gemeente Horst aan de Maas, wordt op een markante locatie dit bedrijvenpark gerealiseerd. De goed bereikbare bedrijfsruimtes liggen in een landelijke omgeving (ca. 7 autominuten tot op- en afrit van de A73). Wij zijn ervan overtuigd dat deze omgeving bijdraagt aan een gezonde hoeveelheid werkplezier en inspiratie!

Op dit moment zijn er al in een grote verscheidenheid diverse bedrijfsunits gerealiseerd en in gebruik genomen door verschillende bedrijven. Zowel voor de startende als ervaren ondernemers zijn hier ruimtes beschikbaar. De maatvoering varieert van ca. 126 m² tot 2.500 m².

In de basis uitvoering worden de bedrijfsunits volledig geïsoleerd opgeleverd, er is een pakket elektra, verlichting en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur aanwezig. Daarnaast zijn er voorziening voor riool, water en internet. Het is tevens mogelijk om een verdiepingsvloer aan te brengen, waardoor extra vierkante meters gerealiseerd kunnen worden.

Vanzelfsprekend zijn verdere afbouwwensen in overleg mogelijk.

Diverse bedrijfsruimten (ca. 216 tot 2.500 m²) vanaf € 45,- excl. btw per m2 per jaar.

NIEUW: bedrijfsruimten van ca. 45 m² – vanaf € 250,- excl. btw per maand.
Deze bedrijfsruimten zijn ideaal voor de ZZP-er maar ook prima geschikt als opslagruimte. De ruimtes zijn voorzien van een sectionaaldeur (ca. 3 meter breed en ca. 2.85 meter hoog). De hoogte aan de binnenzijde van de ruimtes is ca. 3 meter.

Kortom een mooie vestigingsruimte op een goed geoutilleerd bedrijventerrein op een unieke locatie!

*Er zijn nog enkele bedrijfsunits per direct beschikbaar, daarnaast wordt het complex de komende tijd nog verder uitgebreid. Neem voor het actuele aanbod contact op met ons kantoor. *

– Beschikbaar per 1 mei 2024: ruimtes vanaf 216 m² (eventueel ook meerdere ruimtes samen te voegen).

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com