Groesweg 30

5993 NN Maasbree
€ 2.095,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 505 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1985
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur bedrijfsgebouw (ca. 505 m²) met terrein – perceeloppervlakte 1.857 m²

Op een goed bereikbare locatie gelegen bedrijfspand met buitenterrein. Het pand is gelegen op bedrijventerrein “De Schor” te Maasbree op korte afstand van Venlo en op- en afritten van de snelwegen A67 en A73. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit in bedrijven met zowel grote transport- en opslagbedrijven als kleine, ambachtelijke bedrijven.

Indeling:
In de bedrijfsloods bevindt zich aan de voorzijde een inpandig kantoor. Vanuit de entree hal zijn een tweetal toiletruimtes en een kantoorruimte annex kantine toegankelijk. De toiletruimtes zijn diverse jaren geleden gerealiseerd echter nooit geheel afgebouwd en in gebruik genomen. Met enkele kleine ingrepen zijn deze snel in werking te nemen.
In de kantoorruimte/kantine bevindt zich naast de meterkast (aansluiting thans 3x 63A – verhoging eventueel nog mogelijk) een pantryblokje. Hierachter ligt een eenvoudige omkleedruimte met toilet. Vanuit een trap in de loods is bovenop deze ruimtes een vide met cv-installatie, opbergruimte en extra kantoorruimte gerealiseerd.
De bedrijfsloods heeft zowel aan de voor- als achterzijde een grote rolpoort.

Achter de loods ligt nog een groot braakliggend terrein. Conform bestemmingsplan mag het totale bouwvlak voor 80% bebouwd worden. Het achtergelegen terrein is zowel vanuit de voorzijde (Groesweg) als vanuit een aparte toegangsweg aan de zijkant (Hagelkruisweg) toegankelijk.

Terrein en parkeren:
Op eigen terrein in voldoende mate aanwezig, zowel aan de voor- als achterzijde. Het terrein is deels beklinkerd en geheel omheind met een hekwerk en tweetal poorten (voorzijde en zijkant).

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte/loods: ca. 465 m²
Hal, toiletten, kantine: ca. 31 m²
Kleedruimte: ca. 13 m²
Kantoor verdieping: ca. 13 m²
Vide en opslag verdieping: ca. 18 m²

Bestemming:
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Maasbree “de Schor”. Uitvalswegen naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding in overleg (31-07-2024);
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
– Goedkeuring eigenaar.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com