Groesweg 12A

5993 NN Maasbree
€ 1.450,- p/m.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 262 m2
  • Perceeloppervlakte 4 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2017
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie gelegen bedrijfs-/opslagruimte in een enkele jaren geleden gebouwd bedrijfspand. In totlaa zijn er drie afzonderlijke bedrijfshallen in het pand gerealiseerd. Het pand ligt op bedrijventerrein “De Schor” te Maasbree op korte afstand van Venlo en op- en afritten van de snelwegen A67 en A73.

Bedrijfsruimte – Groesweg 12-A (ca. 262 m²):
Deze ruimte is toegankelijk via de zijkant en beschikt over een grote elektrisch bedienbare rolpoort (ca. 5.0 mtr breed en 4.2 mtr hoog). Het pand is voorzien van een vlakke betonvloer, dak en wanden zijn geïsoleerd. De bedrijfsruimten zijn voorzien van een eigen meterkast met elektra-, gas- en wateraansluiting. Tevens is de ruimte aangesloten op het riool en is een internetaansluiting mogelijk. Daarnaast is er een (inpandige)wasplaats en olie- en vetafscheider.

De bedrijfsruimten hebben een hoogte van ca. 8 tot 10 meter (buitenzijde). In overleg kunnen de afzonderlijke ruimten voorzien worden van een eigen toiletvoorziening en/of heather.

Terrein:
Het terrein is geheel beklinkerd en omheind met een hekwerk en grote schuifpoort aan de voorzijde. Er zijn 2 parkeerplaatsen vóór de roldeur van de bedrijfsruimte.

Bestemming:
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Maasbree “de Schor”. Uitvalswegen naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Overige voorwaarden:
– Huurtermijn in overleg;
– Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte;
– Waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: jaarlijks;
– Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com