Venloseweg 2

5961 JC Horst
€ 1.333,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 150 m2
  • Perceeloppervlakte 5 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

In Horst is deze ruime, multifunctionele winkelruimte te huur. De winkelruimte ligt op 250 meter afstand van de hoofdwinkelstraten in Horst. Naast de goede ligging ten opzichte van de hoofdwinkelstraat is in de directe omgeving een Jan Linders supermarkt gevestigd waar de winkelruimte ook van mee profiteert. Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd, er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Scapino en Etos. Het nabij gelegen ‘t gasthoês’ wordt gerenoveerd waarbij ook de omliggende infrastructuur wordt verbeterd tot een autoluw gebied. Hierdoor zal de omgeving rondom ‘t gasthoês’ profiteren van een hogere aantrekkingskracht die deze herontwikkeling met zich meebrengt.

De indeling is als volgt:

Middels de entree is de winkelruimte te betreden. Wat meteen opvalt zijn de vele etalage mogelijkheden door de aanwezigheid van de vele raampartijen. Op dit moment is de ruimte afgewerkt met een systeemplafond met TL-verlichting en gedeeltelijk spotjes. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking.

Achterin de winkelruimte kunt u zowel een toilet met fonteintje vinden als een kleine ruimte waarin een eenvoudig keukenblok is gelegen samen met de CV-ketel.

Parkeren:
De winkel deelt een tweetal parkeerplaatsen met de naastgelegen fysiopraktijk. Verder is er de mogelijkheid tot vrij parkeren aan de Venloseweg.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Horst is vanaf de A73 binnen 2 minuten te bereiken.

Bestemmingsplan:
De mogelijkheden inzake de bestemming zijn zeer ruim. De volgende bestemmingen zijn op dit moment mogelijk:
– Detailhandel;
– Kantoren;
– Dienstverlening;
– Maatschappelijke voorzieningen;
– Bedrijvigheid van categorie 1 en 2 die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten.

Heeft u interesse in deze winkelruimte en wilt u een bezichtiging bespreken, dan kunt u te allen tijde contact met ons kantoor opnemen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com