Kerkstraat 4a

5961 GD Horst
€ 24.000,- p/j.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 130 m2
  • Perceeloppervlakte 5 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1986
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur midden in de drukke verbindingsstraat tussen enerzijds de hoofdwinkelstraat van het centrum van Horst en anderzijds het goedbezochte parkeerterrein Kerkeveld (P2), gelegen commerciële ruimte van ca. 115 m² met bijbehorende kelderruimte van ca. 15 m².

In de directe nabijheid van de aangeboden ruimte liggen onder meer de supermarkten Plus en Lidl. De Lidl gaat haar supermarkt aan de Kerkstraat toekomstig verder uitbreiden. Maar ook een bakkerswinkel, telefoonwinkel en kapper liggen in de directe nabijheid. Mede door de aanwezigheid van de supermarkten en goede verbinding naar het gezellige centrum van Horst is dit gedeelte van de Kerkstraat een druk belopen straat.

“Om de hoek” ligt de hoofdwinkelstraat van het centrum van Horst, de Steenstraat en Kerkstraat. Aan de achterzijde ligt het grote parkeerterrein Kerkeveld (P2) welk recent volledig gerenoveerd en opnieuw (met meer parkeerplaatsen) ingedeeld is. Parkeren kan hier, met parkeerschijf, 2 uur gratis. Tevens ligt een 3e supermarkt (Albert Heijn) aan dit parkeerterrein.

Horst is mede door haar parkeerbeleid erg toegankelijk voor de regio. Al met al een zeer interessante plek die kansen biedt voor u en uw onderneming.

Indeling:
De commerciële ruimte is multifunctioneel te gebruiken en thans ingedeeld als één grote verkoopruimte met een breed front welke toegankelijk is middels een dubbele automatische schuifdeur. Direct aansluitend ligt een thans ingerichte keuken met koelcel welke ook prima dienst kan doen als opslagruimte/magazijn. Daarnaast is deze ruimte eventueel ook bij de verkoopruimte te betrekken. Verder is er nog een geheel betegelde kantoor- annex personeelsruimte.

Aan de achterzijde ligt een gemeenschappelijke kleine hal met trap naar de kelderruimte. In de kelder bevinden zich naast een opslagruimte de toiletruimte(s).
De totale oppervlakte op de begane grond is ca. 115 m², de bijbehorende kelderruimte is ca. 15 m² groot.

Horst Centrum:
Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd en kent een complete branchering van winkels en horecagelegenheden. Er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Scapino en Etos. Eveneens zijn er vier grote supermarkten gevestigd in het centrum. Rondom liggen diverse parkeerterreinen welke zorgen voor voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– detailhandel;
– kantoren;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen.

Opleveringsniveau:
Als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering. Eventuele overname van verdere inrichting in overleg.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op kortere termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg. Waarbij het uitgangspunt 5 jaar is.
– Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte;
– Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
– Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
– Voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com