Kerkstraat 28a

5961 GD Horst
€ 1.650,- p/m.
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 142 m2
  • Perceeloppervlakte 4 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1932
  • Aanvaarding

Omschrijving

Te huur midden in het gezellige en bruisende winkelcentrum van Horst multifunctioneel commerciële ruimte.

De commerciële ruimte is gelegen op een uitstekende centrum- en zichtlocatie. Het pand ligt aan de hoofdwinkelstraat van het gezellig centrum omgeven door diverse winkels en nabij het onlangs vernieuwde ‘t Gasthoes.
Het pand heeft een totale oppervlakte van ruim 140 m², verdeeld over de begane grond (ca. 131 m²) en een opslag kelderruimte van ca. 12 m². De commerciële ruimte heeft een front van ca. 6 meter en is voorzien van een hele glazen pui met in het midden dubbele openslaande deuren.

Indeling:
Begane grond:
De commerciële ruimte is momenteel ingedeeld als één grote verkoopruimte met aan de achterzijde een recent gerealiseerd toilet en aansluiting voor bijvoorbeeld keuken of pantry. De verhuurder is bij de juiste invulling bereid om mee te denken in de verdere afwerking van de winkelruimte.

Kerkstraat:
Aan het einde van de Kerkstraat is onlangs ’t Gasthoes verbouwd tot een modern, multifunctioneel en duurzaam cultureel centrum waarbij het gebied rond ’t Gasthoes ook aangepakt is. Er is een nieuw plein aangelegd en de wijk Hof te Berkel is verbonden met centrum waardoor het centrum van Horst aan de zuidzijde ook een nieuwe/extra toegang heeft gekregen.
Aan de andere kant van de Kerkstraat is onlangs winkelcentrum Kloosterhof her-ontwikkeld en uitgebreid, hierin is onder andere de geheel vernieuwde Jan Linders supermarkt gelegen. Dit heeft een enorme boost gegeven aan de uitstraling van dit deel van de winkelstraat.

Centrum:
Het winkelaanbod in het centrum is gevarieerd en kent een complete branchering van winkels en horecagelegenheden. Er zijn zowel diverse lokale ondernemers gevestigd, evenals de grote landelijke ketens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Xenos, Hema, Kruidvat, Shoeby, Takko, Action, Scapino en Etos. Eveneens zijn er vier grote supermarkten gevestigd in het centrum. Rondom liggen diverse parkeerterreinen (met parkeerschijf, 2 uur vrij parkeren) welke zorgen voor voldoende parkeergelegenheid. Horst is mede door haar parkeerbeleid erg toegankelijk voor de regio.

Horst heeft een belangrijke regio-functie en trekt een bovengemiddeld aantal bezoekers en ondernemers aan. Tevens heeft de omgeving Horst veel vakantiegangers in haar vele vakantieparken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering. De verhuurder is echter bij de juiste invulling bereid om mee te denken in de verdere afwerking van de winkelruimte.

Verhuur:
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk;
– De looptijd van de huurovereenkomst is in onderling overleg waarbij het uitgangspunt 5 jaar is;
– (vraag)huurprijs: € 1.650,- exclusief BTW per maand.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij toegestaan zijn:
– detailhandel, geen supermarkt zijnde;
– horeca van categorie 1 en/of 2;
– kantoren;
– dienstverlening;
– maatschappelijke voorzieningen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com