In de Cramer 37BU01

6411 RS Heerlen
€ 179.500,- v.o.n.
  • Type Bedrijfsruimte
  • Totale oppervlakte 121 m2
  • Perceeloppervlakte 2 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 2022
  • Aanvaarding

Omschrijving

Businesspark De Limburger – START VERKOOP FASE 2 !!

BOUW GESTART: Op de locatie waar vroeger Dagblad de Limburger ter perse ging, is Bloxbouw vóór de bouwvak van 2023 gestart met grondwerkzaamheden en aanbrengen van funderingspalen. De 34 units worden in twee fasen gebouwd; te beginnen met 19 units aan de straat(zicht)zijde In de Cramer. Van deze 19 units zijn bijna alle units verkocht. De oplevering hiervan is eerste helft 2024.
De units van Fase 2 zijn nu ook in de verkoop, de planning voor de start bouw van Fase 2 is januari 2024 !!

Op Heerlens meest gewilde bedrijventerrein “In de Cramer” worden op een zeer goede locatie 34 representatieve, multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfsruimtes zijn uitermate geschikt voor MKB ondernemers of als beleggingsobject.
In de Cramer ligt direct aan de stadautoweg N281 tussen twee op- en afritten. Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging tussen Heerlen centrum en de populaire woonboulevard van Heerlen. De op- en afrit van de autosnelwegen A76 en A2 liggen op zeer korte afstand maar ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, het treinstation Heerlen – In de Cramer ligt op loopafstand. De units worden gerealiseerd op een zichtlocatie aan een van de toegangswegen naar de Woonboulevard Heerlen.

De bedrijfsunits worden gerealiseerd in 2 bouwblokken en hebben minimaal 3 of 4 eigen parkeerplaatsen direct voor de eigen unit.
De bedrijfsunits hebben een minimale grootte van ca. 192 m2 (bvo). Ca. 127 m² (bov) begane grond en ca. 65 of 66 m² op de verdieping. De vrije hoogte is ca 6,30 m.

De bedrijfsunits worden voorzien van een moderne en eigentijdse uitstraling; daarmee is het pand een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. De units worden standaard al bedrijfsklaar (o.a. elektra en water tot meterkast en aansluiting toilet/riool afgedopt tot peil) opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Iedere unit heeft minimaal drie eigen parkeerplaatsen. De units zijn voorzien van een gedeeltelijke verdiepingsvloer (entresolvloer) van ca. 65 m2. Deze kan naar wens aangepast en/of uitgebreid worden.

De units worden duurzaam en degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Bij de aankoop van één van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt immers een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen.

Vergelijkbare projecten
Op diverse locaties in Limburg zijn inmiddels vergelijkbare bedrijfsunits gerealiseerd. Het meest actuele project ligt in Venlo – Businesspark Noorderpoort – aan de Hakkesstraat en Hendrikkenhofstraat. Deze 36 units zijn recent opgeleverd en zijn vergelijkbaar qua opzet, uitstraling en materialen. Wilt u hier een kijkje komen nemen, neem gerust contact met ons op.

Bestemming
Voor bedrijvenpark De Limburger geldt het bestemmingsplan “Antwerpen en Eikenderveld”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven uit milieucategorie 1, 2 en 3 toegestaan. Als gebruiker/toekomstig eigenaar bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente en of het voorgenomen gebruik hiermee in overeenstemming is.

Omschrijving
– Vloeren
De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderde, gewapende betonvloer, dikte 150 mm. Onder de vloer wordt een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht (excl. kitwerk).
De verdiepingsvloer (entresolvloer) bestaat uit verzinkt stalen liggers met vloerpanelen, aan de onderzijde wit gecoat. Draagvermogen ca. 300 kg/m2. De verdiepingsvloer wordt aan de halzijde voorzien van een balustrade. De stalen open steektrap wordt voorzien van verzinkte anti-sliptreden.

– Dakconstructie
De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten, afgewerkt met een dakisolatie, Re= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen.

– Gevels en scheidingswanden
De buitengevels bestaan uit prefab geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen, deze worden blind bevestigd. De sandwichpanelen hebben een Re= 4,50 m2K/W. Aan de buitenzijde in de kleur Seren Black (zwart metallic) en aan de binnenzijde in de kleur Ral 9002 (gebroken wit). De beplating wordt verder voorzien van diverse accentstroken luifels en afwerkstukken.

– Buitenkozijnen
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in gepoedercoat aluminium en worden voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en aluminium ventilatieroosters.

– Overheaddeuren
De geïsoleerde overheaddeuren, zijn elektrisch bediend en werkend aangesloten. Bij iedere deur wordt een afstandsbediening meegeleverd.

– Meterkast
Per bedrijfsunit wordt een meterkast geplaatst conform tekening, voorzien van:
– een wateraansluiting; basisaansluiting zakelijk (capaciteit tot 1,5m3 /uur), aansluitdiameter 25 mm.
– een standaard elektra-aansluiting; het standaard vermogen van de elektra-aansluiting bedraagt per bedrijfsunit 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden.
– een internetnetaansluiting tot in de meterkast. De eenmalige kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en data (internet) en ook de kosten voor de meters en de aansluiting voor water en elektra zijn in de koopsom inbegrepen.

– Bestrating
Het gehele buitenterrein wordt verhard met betonklinkers en voorzien van de nodige straatkolken, parkeervakken en groenstroken.

Koopprijs:
De koopprijzen zijn vanaf € 179.500 vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.

Meer/minderwerk
De units worden standaard al bedrijfsklaar opgeleverd en kunnen naar eigen behoefte en smaak verder worden ingericht. Zo kunnen bijv. de verdiepingsvloeren worden uitgebreid.

Wilt u eventuele wijzigingen meteen in de bouw al laten meenemen dan kunt u voor de start van de bouw uw meer- of minderwerkwensen kenbaar maken bij de verkoper. De ontwikkelaar zal uw wensen met u doorspreken om de voor u perfecte werkplek of beleggingsobject te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Huren: 
Heeft u interesse om een dergelijke ruimte te huren ? Neem dan ook contact met ons op. Een aantal units worden verkocht aan investeerders/beleggers die de ruimte vervolgens zullen verhuren. 

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com