Kloosterstraat 14

5971 BD Grubbenvorst
Prijs op aanvraag
  • Type Winkelruimte
  • Totale oppervlakte 1.190 m2
  • Perceeloppervlakte 5 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar 1986
  • Aanvaarding

Omschrijving

Midden in het gezellige centrum van Grubbenvorst bieden wij namens de eigenaar een aantal commerciële ruimtes voor eigen gebruik en/of belegging aan. De commerciële ruimtes zijn deels reeds in gebruik/verhuurd en deels per direct beschikbaar.
De verschillende units zijn zowel afzonderlijk als met meerdere samen te koop. Verhuur van één of meerdere units is eveneens bespreekbaar.

De commercieel ruimtes zijn thans ingedeeld in verschillende units, het betreffen appartementsrechten. Deze units kunnen, indien beschikbaar, ook relatief eenvoudig nader samengevoegd worden. De meeste units zijn met enkele eenvoudige aanpassingen op korte termijn te betrekken. De grootste unit is nog in casco staat en kan eventueel ook nog verder opgedeeld worden.

De units variëren in grootte van ca. 85 m² tot ca. 340 m². De totale oppervlakte van alle units samen is ca. 1.190 m².

De commerciële units zijn multifunctioneel te gebruiken en voor vele doeleinden geschikt, de bestemming is Centrum waarbij momenteel enkel detailhandel toegestaan is. Een ander gebruik (bijv. dienstverlening, horeca, maatschappelijke voorzieningen etc.) is goed denkbaar maar hiervoor zal eerst goedkeuring van de gemeente Horst aan de Maas nodig zijn. Voor meer informatie of een ander gebruik neem dan gerust contact met ons kantoor op.

Grubbenvorst is het op twee na grootste kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas. Het dorpscentrum kent diverse winkels, speciaalzaken, een Jan Linders supermarkt en diverse horecagelenheden. Maar ook een tandartsenpraktijk, huisartsenpraktijk en apotheek ligging in het centrum. Parkeermogelijkheden zijn er volop in het centrum, parkeren is gratis. Aan de voorzijde van de commerciële ruimtes ligt een centraal parkeerterrein, tevens zijn de winkelruimtes aan de achterzijde voor laden en lossen toegankelijk.
In het centrum van Grubbenvorst liggen een aantal pleinen met diverse horecagelegenheden, aan een van deze pleinen ligt ook de bekende ijssalon Clevers.
Grubbenvorst is het middelpunt van vele fiets- en wandelroutes, het Pieterpad is daar één van. Vanuit het dorp wandel of fiets je zo de natuur in. Aan de westkant van het dorp is het Sportpark met tennis- en voetbalvelden. Aan de oostzijde van het dorp zijn de Maasoever en het Sint Jansleutelbos.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, als uitgangspunt voor verhuur geldt een casco oplevering.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Prijzen vanaf € 115.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com