Kieenweg 14

5991 EK Baarlo
€ 295,- p/m.
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 43 m2
  • Perceeloppervlakte 1 m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie gelegen is deze kantoorruimte op de 1e verdieping gelegen. Er is een mogelijkheid om de ruimte eventueel in tweeën te splitsen.

De kantoorruimte  ligt op bedrijventerrein “Kieën” te Baarlo, welk gelegen is achter de Napoleonsbaan (Venlo-Maaseik) waardoor het pand uitstekend bereikbaar is.

Kieënweg 14 (totaal ca. 90 m²):
De kantoorruimte is gelegen aan de Kieënweg en is onlangs door de eigenaar nog verder afgebouwd (nieuwe foto’s volgen nog). 
Indeling kantoorruimte op de 1e verdieping:
1e verdieping: grote kantoorruimte (in overleg nog nader in te delen) van ruim 40 m².
2e verdieping: middels vlizotrap naar bergzolder ten behoeve van opslag en/of archief.

De beschikbare kantoorruimte heeft een gemeenschappelijke hal, kitchenette en toilet op de begane grond. De gemeenschappelijke voorzieningen worden samen gebruikt met de gebruiker van de kantoorruimte op de begane grond. 
Naast de huur is er een voorschot (servicekosten) van € 60,- per maand voor het verbruik van gas, water en elektra.

Bestemming: 
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging: 
De kantoorruimte is prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Baarlo de “Kieën. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd. 

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com