Kieenweg 14

5991 EK Baarlo
€ 275,- p/m.
  • Type Kantoorruimte
  • Totale oppervlakte 33 m2
  • Perceeloppervlakte m2
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar
  • Aanvaarding

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie gelegen kantoorruimte op de begane grond.

De kantoorruimte ligt op bedrijventerrein “Kieën” te Baarlo, welk gelegen is achter de Napoleonsbaan (Venlo-Maaseik) waardoor het pand uitstekend bereikbaar is.

Indeling Kieënweg 14:
De kantoorruimte (ca. 32,5 m² excl gemeenschappelijke ruimten) is bereikbaar via een gemeenschappelijke hal. De gezamenlijke entree met de bovenverdieping, aan de voorzijde is voorzien van een aluminium pui met aan de buitenzijde een elektrische bedienbaar rolluik. De ramen van de kantoorruimte zijn voorzien van aluminium kozijnen met rolluiken.In de toegangshal bevindt zich naast de trap naar de 1e verdieping een gemeenschappelijke kitchenette en toiletruimte. Deze gemeenschappelijke voorzieningen worden samen gebruikt met de gebruiker van de kantoorruimte op de 1e verdieping.

Naast de huur is er een voorschot (servicekosten) van € 75,- per maand voor het verbruik van gas, water en elektra.

Bestemming:
Het pand is multifunctioneel te gebruiken en heeft de bestemming: “Bedrijventerrein -1” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieu categorie 1 t/m 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De kantoorruimte is prima bereikbaar en gelegen op het volop in beweging zijnde bedrijventerrein van Baarlo de “Kieën. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan N 273) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Adres:Hogeschoorweg 98, 5914CH Venlo

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com