9 woningen America

America
€ 230.500,- t/m € 261.000,-
  • Status Beschikbaar
  • Koopaanneemsom € 230.500,- t/m € 261.000,-
  • woonoppervlakte 104 m2 t/m 108 m2
  • Inhoud 396 m3 t/m 411 m3
  • Perceeloppervlakte 128 m2 t/m 180 m2

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever Bouwmij Janssen bieden we te koop aan deze negen woningen te America, gelegen aan de Grad Poelsstraat. Dit prestigieuze nieuwbouwplan bevindt zich nabij het gewilde uitbreidingsgebied aan de Woutersstraat en bestaat uit vijf levensloopbestendige- en vier tweeonder-één-kapwoningen. De toekomstige bewoners van dit woonproject zijn verzekerd van een leven lang zorgeloos wonen. De negen woningen worden namelijk gerealiseerd volgens hoge normen op het gebied van gezondheid, milieu en energie en worden gasloos gebouwd!

Woonproject Grad Poelsstraat combineert prachtige architectuur met toekomstbestendig wonen. Ook zijn de woningen ontworpen volgens de hedendaagse maatstaven en tegelijkertijd ook goed past in de bestaande aangrenzende architectuur, zoals de zes toekomstige tegenoverliggende woningen. De uitstraling met fraaie details in combinatie met een hoogwaardige
afwerking bepalen de kwaliteit van dit woonproject. Daarnaast kenmerkt het bouwplan zich door diverse woningtypes met onderscheid in o.a. bewonersdoelgroep, oppervlakte, inhoud en materialen. We nodigen u uit voor een eerste bezichtiging: ontmoet dit plan in de brochure.

Om een volledig beeld van het project te krijgen zijn er 3D-visuals in de brochure verwerkt. Bij ons kantoor zijn meerdere stukken te verkrijgen waaronder verkooptekeningen, visuals en een video van het toekomstige straatbeeld.

De negen woningen bestaan uit vier twee-onder-één-kapwoningen en vijf levensloopbestendige woningen. De
woningen zijn geschikt voor meerdere doelgroepen. Bij de levensloopbestendige woningen is de slaapkamer op de
benedenverdieping gesitueerd waardoor, wat de naam al zegt, de woningen levensloopbestendig zijn. Dit houdt niet
in dat de woningen alleen geschikt zijn voor ouderen. Ook steeds meer jongeren kiezen voor dit type woning.

De isolatie en installatie van de woning is dusdanig dat een “Energie Prestatie Coëfficiënt” (EPC) van = 0,4
wordt gehaald. De “Energie Prestatie Coëfficiënt” wordt berekend aan de hand van verschillende waarden, waarbij naast isolatie, ook de bezonning, het glasoppervlak en de installatietechniek van de woning een rol spelen. Hiernaast zullen de woningen optioneel worden voorzien van PV-panelen.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Dennis Holthuijsen

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen RM | RT

Telefoon:077-3989090

E-mail:dennis@intermakelaars.com