Eijkenhofweg 4

5814 AM Veulen
€ 375.000,- k.k.
  • Type Eengezinswoning
  • Ligging Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
  • Woonoppervlakte 187 m2
  • Perceeloppervlakte 4.140 m2
  • Bouwjaar 1937
  • Inhoud 760 m3
  • Slaapkamers 6
  • Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Omschrijving

Heb je een paar rechterhanden en zoek je een ruime, vrijstaande woning met een grote hobbyschuur? In het buitengebied tussen Horst, Venray en Deurne staat deze vrijstaande woning uit 1937 op een mooi perceel van 4.140m2. Achter de woning staat een in 2005 gebouwde schuur van meer dan 100m2; een prachtplek voor de (klassieke) auto, motor, en al je andere hobby’s.
De Eijkenhofweg is een zijstraat van de Puttenweg (N277) van waaruit je snel op de A67 bent (Eindhoven-Venlo). Je woont in het buitengebied; een landschap met afwisselend akkers, weilanden en vrijstaande (agrarische) woningen. Het dorp Veulen heeft iets meer dan 550 inwoners en ligt vlakbij Ysselsteyn, Heide, Leunen, Castenray en America.

Indeling:
Begane grond:
In het midden van de meer dan 16 meter brede voorgevel is de voordeur van deze ruime woning. Vanuit de hal zijn de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de woonkamer te bereiken. Je ziet direct dat de woning op diverse punten verbouwd en gemoderniseerd moet worden; voor jou dé kans om al je woondromen te realiseren.
De woonkamer is een lichte, L-vormige leefruimte met ramen aan twee zijden en een deur naar de eetkeuken, gelegen aan de achterzijde. Deze keuken heeft een eenvoudige wandopstelling voorzien van enige inbouwapparatuur. Je ziet twee deuren naast elkaar; hierachter zijn de trap naar de kelder en een trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de keuken gaan we naar een tweede hal, van waaruit diverse ruimtes zijn te bereiken; de tuin, een tweede toiletruimte, de badkamer, bijkeuken en een tweetal bergkasten. De eenvoudige badkamer is ingedeeld met een ligbad, douche en een wastafel.
Als laatste is er een inpandige garage van bijna 6.50 meter diep en bijna 4 meter breed; een plek die je kunt inrichten als woongedeelte maar ook als thuiswerkplek, atelier of praktijkruimte. De toegangspoort is aan de achterzijde en aan de voorzijde zijn de originele stalramen behouden.
Eerste verdieping:
Niet alleen beneden maar ook boven is veel ruimte. Vanuit de keuken en de tweede hal kun je de eerste verdieping bereiken; zo zie je goed dat deze woning uit twee gedeeltes bestaat.
In het rechterdeel zijn een overloop, een bergkast en drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een dakkapel en er zijn verschillende bergkasten. In het linkerdeel zijn een ruime eetkeuken, drie slaapkamers, een toiletruimte en een badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel; de keuken heeft een eenvoudige opstelling met enige inbouwapparatuur.

Zolder:
In de nok van de woning zijn een tweetal zolderruimtes.

Schuur:
De vrijstaande, in spouw gebouwde schuur uit 2005 is voorzien van elektra, water, verwarming en een bergvliering. Er zijn twee grote toegangspoorten, ideaal voor de caravan of camper en er is een toiletruimte gemaakt. Dit is dé plek voor al je hobby’s en tegelijk heb je dankzij de vliering veel bergruimte.

Exterieur:
De woning staat op een groot perceel van 4.140m2 waar kinderen kunnen spelen, je een grote moestuin kunt maken en dieren kunt houden. Links van de woning is de brede oprit naar het parkeerterrein en de schuur. Het weiland is omheind; een prima basis voor jouw nieuwe invulling.

Bijzonderheden:
– De woning is gebouwd in 1937, de schuur in 2005;
– Houten en kunststof kozijnen, deels met isolatieglas;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha, 2016);
– Het dak van de woning is deels geïsoleerd;
– De woning dient gemoderniseerd te worden.

Verkoper wil geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Erwin Camps

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3989090

E-mail:erwin@intermakelaars.com

Direct zoeken: