Hogeschoorweg 132

5914 CH Venlo
€ 175.000,- k.k.
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 90 m2
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar 1968
  • Inhoud 235 m3
  • Slaapkamers 2
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT – Verhuurd appartement.

Het appartement wordt in de huidige verhuurde staat verkocht !

Op de vierde verdieping gelegen ruime en verhuurde appartement met twee slaapkamers. Het appartement is voorzien van een riante woonkamer met halfopen keuken, twee slaapkamers en een kelderberging. Voldoende parkeervoorzieningen zijn rondom het appartementengebouw gelegen. Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Meeuwbeemd op steenworp afstand gelegen van de Maas met goede uitvalswegen naar Eindhoven, Maastricht, Duitsland etc. Tevens is het centrum van Venlo op kort afstand gelegen maar ook een buurtwinkelcentra ligt in de directe nabijheid.

Begane grond:
Mooie entree met postkasten en bellentableau welke leidt tot de gemeenschappelijke hal met toegang naar het trappenhuis en dubbele lift.

Vierde verdieping:
Portaal met liften in het trappenhuis met toegang middels beveiligd deursysteem naar gemeenschappelijke gang. Op deze gang is de meterkast en separaat een muurkast met cv-installatie gelegen.

Appartement:
Via de voordeur komt u in de hal van het appartement. Vanuit hier zijn de separate toiletruimte, badkamer en twee slaapkamers toegankelijk. Tevens is de woonkamer vanuit de hal te bereiken. De woonkamer is ruim van opzet en staat in verbinding met de half-open keuken welke is voorzien van een inbouwkeuken met verscheidene inbouwapparatuur.

De kozijnen zijn allen v.v. dubbele beglazing.

De servicekosten bedragen € 179,94 per maand.

In de kelder van het gebouw beschikt het appartement over een separate kelderberging. Parkeren is mogelijk op een van de bijbehorende parkeerplaatsen voor de deur, langs de openbare weg of op het lager gelegen parkeerterrein.

Bijzonderheden:
– het appartement is al ruim 4 jaar verhuurd aan een nette dame. Het appartement wordt in verhuurde staat verkocht;
– bij serieuze interesse is het appartement in overleg te bezichtigen. Bezichtigingsmogelijkheden i.v.m. verhuur zijn echter beperkt;
– huurgegevens en inkomsten op aanvraag. Het netto rendement (huurinkomsten minus eigenaarslasten zoals servicekosten (gedeeltelijk), gemeentelijke lasten en stelpost onderhoud), bij de aangegeven koopsom is ca. 4%.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: