Arienswei 14

5912 JA Venlo
€ 775,- p/m
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 68 m2
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar 1981
  • Inhoud 210 m3
  • Slaapkamers 1
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

Dit leuke appartement is gunstig gelegen in de woonwijk Hagerhof-West op loopafstand van de Maas, het centrum van Venlo en in de nabijheid van de autosnelweg A73. Naast de bereikbaarheid is de aanwezigheid van de separate garage een groot voordeel. U heeft te allen tijde een parkeerplaats tot uw beschikking of u gebruikt de garage als opslagruimte. Naast de garage beschikt het appartement ook over een eigen berging. Dit tezamen met de goede ligging zorgt ervoor dat dit appartement als ideale uitvalsbasis kan dienen om lekker te wonen, werken en recreëren. 

Indeling:
Middels het centrale trappenhuis is het appartement op eerste verdieping te betreden. Via de voordeur is de hal van het appartement te bereiken waar tevens de meterkast, het toilet en de badkamer te vinden zijn. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel.
De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een half open keuken. De keuken is afgewerkt met een eenvoudig keukenblok, afzuigkap en voldoende kastruimte. Tussen de woonkamer en de keuken is eenvoudig een barretje te creëren welke een leuke functie kan vervullen als ontbijtbarretje. Via de woonkamer is het bijbehorende balkon te betreden waar u een mooi uitzicht heeft op het woonerf. De slaapkamer van het appartement is bereikbaar via de hal en is eveneens voorzien van een laminaatvloer.

Exterieur:
Bij het appartement hoort een ruime garage die via de buitenzijde te betreden is. Ideaal als opslagruimte of om uw auto te kunnen parkeren. Tevens is een aparte privé berging aanwezig op de begane grond.

De servicekosten van dit appartement bedragen: € 75,- per maand inclusief kosten waterverbruik.

De aanvaarding van het appartement is per maart 2021.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Rob Toma

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Telefoon:077-3067101

E-mail:rob@intermakelaars.com

Direct zoeken: