Arienswei 10

5912 JA Venlo
€ 965,- p/m
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 68 m2
  • Perceeloppervlakte
  • Bouwjaar 1981
  • Inhoud 208 m3
  • Slaapkamers 1
  • Tuin Geen tuin

Omschrijving

Dit leuke appartement is gunstig gelegen in de woonwijk Hagerhof-West op loopafstand van de Maas, het centrum van Venlo en in de nabijheid van de autosnelweg A73. Naast de bereikbaarheid is de aanwezigheid van de separate garage een groot voordeel. U heeft te allen tijde een parkeerplaats tot uw beschikking of u gebruikt de garage als opslagruimte. Naast de garage beschikt het appartement ook over een eigen berging. Dit tezamen met de goede ligging zorgt ervoor dat dit appartement als ideale uitvalsbasis kan dienen om lekker te wonen, werken en recreëren.

Indeling:
Middels het centrale trappenhuis is het appartement op eerste verdieping te betreden. Via de voordeur is de hal van het appartement te bereiken waar tevens een praktische bergkast, het toilet en de badkamer te vinden zijn. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een staand toilet en fonteintje. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel.
De ruime woonkamer kent veel lichtinval. De half open keuken is afgewerkt met een eenvoudig keukenblok, afzuigkap en voldoende kastruimte. Tussen de woonkamer en de keuken is een barretje welke een leuke functie vervult als ontbijtbar. Via de woonkamer kunt u het balkon/terras betreden waar u een mooi uitzicht heeft op het woonerf met speelveldje. De slaapkamer van het appartement is bereikbaar via de hal.
Vanuit de centrale hal zijn de meterkast en eigen cv-ruimte toegankelijk.

Exterieur:
Bij het appartement hoort een ruime garage die via de buitenzijde te betreden is. Ideaal als opslagruimte of om uw auto te kunnen parkeren. Tevens is een aparte privé berging aanwezig op de begane grond.

Voorwaarden:
– Huurovereenkomst van minimaal 24 maanden;
– Huurprijs is € 965,- per maand (incl. servicekosten);
– Borg minimaal 3x de maandhuur;
– Onder voorbehoud goedkeuring eigenaar;
– Vereisten kandidaat huurder: Minimaal bruto inkomen is 3-4x de maandhuur.

Kaart

Direct zoeken: