Kloosterstraat 7

5935 CA Steyl
€ 885,- p/m
  • Type
  • Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
  • Woonoppervlakte 70 m2
  • Perceeloppervlakte 4.690 m2
  • Bouwjaar 1909
  • Inhoud 227 m3
  • Slaapkamers 1
  • Tuin Achtertuin

Omschrijving

In Steyl is deze karakteristieke benedenwoning gelegen met eigen tuin. De benedenwoning is recent geheel gemoderniseerd met onder andere een nieuwe keuken, badkamer en toilet en biedt u veel ruimte. 
Op drie minuten fietsafstand is een supermarkt gelegen, het centrum van Tegelen is binnen vijf minuten te bereiken en maar ook het centrum van Venlo ligt op korte afstand. Al met al bent u overal dichtbij. Als u met de auto ergens naar toe wilt gaan is de bereikbaarheid ook uitstekend. Binnen vijf autominuten zijn de op- en afrit van de A73 te bereiken. 
De indeling is als volgt: 

U betreedt de woning via de deur die aan de rechterkant van de achterzijde van het pand is gelegen. U komt dan in een halletje waar aan uw rechterhand de slaapkamer is gelegen. Als u de slaapkamer verlaat is het toilet aan de rechterzijde gelegen. Deze is onlangs opgeknapt en voorzien van een fonteintje. 
Als u weer verder doorloopt komt u in een ruime tussenruimte waar u de badkamer kunt betreden. Deze is ook opgeknapt en is voorzien van een douche en wastafel. 
In de naastgelegen ruimte is de CV-ketel aanwezig en hier zijn tevens de witgoedaansluitingen gelegen. 

Als u doorloopt komt u in de keuken met een gemoderniseerd keukenblok welke is voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap. Aansluitend komt u in de woonkamer waar nog authentieke plafondelementen aanwezig zijn. De woonkamer is ook erg licht en voelt ruimtelijk aan door de hoge plafonds en veel lichtinval. 

De woning beschikt over een zeer royale eigen (berg)kelderruimte. 

Exterieur: 
Er is een eigen tuin aanwezig waar u heerlijk kunt genieten. In de tuin wordt nog een nieuwe tuinberging gerealiseerd. De (achter)tuin wordt gedeeld met de bovenwoning waarbij het voorste gedeelte, direct achter de woning, voor de benedenwoning is en het achterste gedeelte voor de bovenwoning. Zo heeft iedere woning zijn eigen gedeelte. 
Ook is de Maas vlakbij waar u prachtig kunt wandelen en waardoor u snel heerlijk tot rust kunt komen. 

Voorwaarden:
– Aanvaarding op korte termijn;
– Huurduur: minimaal 1 jaar;
– Waarborgsom: minimaal één maandhuur;
– Voorbehoud: goedkeuring eigenaar;
– Neem contact op met ons kantoor voor de gestelde toelatingsnormen.

Heeft u interesse in deze benedenwoning en wilt u meer informatie, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ons kantoor.

Kaart

Interesse? Meer informatie of een afspraak maken?

Remy Beuskens

Directeur – NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en Bedrijven RM | RT

Telefoon:077-3067101

E-mail:remy@intermakelaars.com

Direct zoeken: